Home Новини сучасних технологій Компанія Apple запатентувала фірмові шкарпетки для віртуальної реальності

Компанія Apple запатентувала фірмові шкарпетки для віртуальної реальності

0

Сьогодні стало відомо, що компанія Apple запатентувала фірмові шкарпетки для віртуальної реальності. У мережі було опублікувано цікавий патент Apple, де були описані фірмові шкарпетки, які допоможуть розпізнавати дотики у віртуальній реальності.

У патенті описується підтримуюча структура у формі ноги з такими компонентами, як магніти. Мета цих шкарпеток – імітувати дотик у віртуальній реальності. Ймовірно, мова йде про тактильного зворотного зв’язку. Ця технологія передає користувачеві відчуття дотику з допомогою вібрації або інших засобів.

Варто відзначити, що в ногах сконцентровано багато нервових закінчень, тому наявність тактильного зворотного зв'язку може передати безліч відчуттів людині. Такі шкарпетки можуть імітувати, наприклад, різні поверхні для ходьби в віртуальному світі.

У патенті також зазначено, що шкарпетки можуть управлятися смартфонами, комп'ютерами або, наприклад, «розумними» окулярами і гарнітурами віртуальної реальності.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version