Home Новини сучасних технологій Компанія Facebook ввела інструмент Manage Activity

Компанія Facebook ввела інструмент Manage Activity

0

Компанія Facebook ввела інструмент Manage Activity, який буде дійсно корисним для тих користувачів, які використовують цю соцмережу ще з давніх років. Суть цього інструменту полягає в тому, що ви зможете повністю видалити ваші попередні дописи (яким рік і більше) із Facebook. Функція корисна тим, що ви могли в юнацьких роках зробити такі дописи, за які вам може бути соромно зараз, а в майбутньому, вони навіть можуть негативно вплинути на вашу кар’єру.

Компанія Facebook ввела інструмент Manage Activity

Як працює Manage Activity? Все досить легко. Запис, який вам не подобається і який ви хочете видали повністю, необхідно заархівувати або перемісти у “корзину з сміттям”. В корзині ваші дописи зберігаються на протязі 30 днів, для того щоб ви дійсно вирішили чи хочете видаляти дописи чи ні. Після того, як пройде 30 днів, всі дописи, які знаходилися в “корзині”, автоматично видаляються з системи.
Шукати свої дописи ви можете як по датах, так і до спільних публікацій з якимись людьми.
Детальніше можете ознайомитися в офіційній презентації на Facebook.

Нагадуємо: Facebook ввів темний режим для свого веб-сайту.

Даний інструмент доступний тільки для Facebook Lite, а в найближчий час, буде доступним для ПК та мобільної версії додатку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version