Реклама

Компанія Google поділилась новими функціями в Nearby Share,Gboard,Wear Os та Meat

Останні Новини

Нещодавно компанія Google оголосила ,що цього місяця на андроїдах з’являться нові функції. Є оновлення Gboard,смайликів та функцій спеціальних можливостей,не залишились в стороні також і Nearby,Wear Os,Meat.
Відтепер Gboard матиме абсолютно нову функцію emojify,яка даватиме змогу доставляти швидко смайлики в текст після його написання. Зараз можна перевірити та спробувати ці нововведення у тестовому режимі Gboard.

Цікаво: Google дозволяє легко обмінюватися файлами між пристроями Android

Emoji Kitchen дасть змогу об’єднувати смайлики між собою,а Android добавив багато змішаних смайлів ,в тому числі на осінню тематику.

Nearby Share дозволить користувачам відправляти матеріали на найближчі гаджети у вашому обліковому записі Google.
Google Meat матиме нову функцію,яка дозволить разом дивитись відео чи грати в ігри у реальному часі. Ви можете зберегти учасників дзвінка Google Meat.

Wear Os матиме нові циферблати Bitmoji та нову плитку Google Keep,яка значно буде спрощувати швидку диктовку заміток та їх перегляду.

Також в андроїді є дві нові спеціальні можливості для людей з вадами зору та вадами слуху. Коли включені ці функції вони повідомляють користувача вібраціями звуковими сигналами,що відбувається якась дія,а саме плач дитини,звук пожежної сигналізації тощо. Google tv тепер якісно і чітко підбирає в бібліотеці фільми з аудіоописом для людей у яких проблеми з зором.

Цікаво: Google карти допомагатимуть прокладати екологічно чисті маршрути в Європі

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcegoogle
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung готується до презентації нових товарів

Компанія Samsung готується до презентації нових товарів, яка повинна відбутися 5 серпня і ймовірно, що пройде в онлайн режимі....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -