Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi представила конкурента Apple iPhone 13 Pro

Компанія Xiaomi представила конкурента Apple iPhone 13 Pro

0

Вже всім відомо, що Xiaomi змагаються і намагаються перевершити компанію Apple у всіх можливих сценаріях. На даний момент, в них це виходить непогано і на деяких ринках вони вже продали більше своїх смартфонів, ніж компанія Apple. Зараз же мова піде про нещодавню презентацію від китайського виробника, на якій компанія Xiaomi представила конкурента Apple iPhone 13 Pro.

По-перше варто нагадати, що Xiaomi провели презентацію своїх нових смартфонів на наступний день після презентації iPhone 13 і всіма можливими способами показувала, що їхні останні смартфони Xiaomi 11T кращі за iPhone 13. Прямим же конкурентом iPhone 13 Pro виявився Xiaomi 11T Pro, хоча смартфони з приставкою "T" вже вважають дешевшою версією Mi 11. Тепер стосовно характеристик цього 11T Pro.

Смартфон Xiaomi 11T Pro отримав великий 6,67 - дюймовий AMOLED дисплей Full HD + з частотою оновлення 120 Гц та захистом Gorilla Glass Victus (найкращий захист для дисплеїв, на даний момент).

Працює цей пристрій від процесора Qualcomm Snapdragon 888 в парі з 8 або 12 Гб оперативної та 128/256 Гб внутрішньої пам'яті. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт. Варто зауважити, що цим Xiaomi також "зачепили" Apple, які пропонують тільки 25 Вт зарядку (по дроті) і це без блока зарядки в комплекті.

Стосовно фотоможливостей смартфона, то він пропонує потрійну систему камер з основною 108 Мп та додатковими 8 Мп + 5 Мп. Ширококутний сенсор, на жаль, вийшов не найкращим, оскільки 8 Мп це вже не серйозно.

Стосовно оновлень, то смартфон буде отримувати оновлення ОС протягом 3-х років, що вже непогано як для Android-смартфона. Гарантія на смартфон складає 2 роки.

Вартість цього конкурента розпочинається з 600 доларів, що в гривнях виходить приблизно 16 000 грн. Єдиним недоліком є те, що зараз смартфон можна придбати тільки на Aliexpress та схожих майданчиках, тому з доставкою прийдеться зачекати.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Xiaomi готує до випуску новий смартфон Redmi.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version