Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi в чергове здивувала всіх новим смартфоном

Компанія Xiaomi в чергове здивувала всіх новим смартфоном

0

Xiaomi кожні шість місяців запускає в продаж нові моделі свого смартфона POCO. Цього разу світ побачив POCO M4 Pro 5G. Він набагато продуктивніший, ніж його предок, а ціна майже не змінилась від попередньої моделі. Звісно, замість створення нового смартфона, можна було б зробити кращим старий. Але зараз давайте пройдемось по характеристиках нашої новинки.

Екран тут такий, як і в старішій версії. Розмір 6,6 дюйма (частота оновлення 90 Гц). Дисплей IPS з FullHD+ розширенням. Захисне скло все те ж, Gorilla Glass. Звісно, є і покращені характеристики. Сенсор 240 Гц замість 180 Гц, як в попередньому смартфоні. А яскравість збільшили на 50 ніт (450 проти 400 ніт).

Якщо ви пам'ятаєте, як виглядає Redmi Note 11, то новий POCO такий самий. Дизайн не сильно відрізняється. Доступний телефон в чорному, синьому і жовтому кольорах.

Камери в новому M4 не погані. Основна на 50 Мп, додаткова 8 Мп, а фронтальна на 16 Мп. Відео можна знімати на основну камеру з розширенням 1080p 30fps або 1080p 60fps.

Акумулятор такий самий, як і в попередньої моделі - 5000 мАч. Заряджається повністю менше, ніж за годину, адже має потужність 33 Вт.

В телефоні також є вже стандартні для усіх функції, такі як відбиток пальця, можливість безконтактно оплачувати, вхід для навушників, Wi-Fi, Bluetooth, підтримка 5G та декілька місць для карток. Приємним бонусом є наявність стереодинаміків, які можна зустріти не у всіх телефонах.

Наостанок залишилось декілька самих сильних характеристик. Почнемо з чіпсету. Він тут аж на 8 ядер. Dimensity 810 5G - це основна причина покупки телефону. Є можливість збільшувати оперативну пам'ять, що теж є великим плюсом.

Ціна на смартфон, як завжди, залежить від кількості пам'яті. Вона коливається від 229$ до 249$ і трохи вище.

Також нещодавно було названо топ-5 найкращих бюджетних смартфонів Xiaomi 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version