Реклама

Компанія Xiaomi випустила потужний флагман за 11 000 грн

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi славиться тим, що вміє випускати потужні смартфони з адекватним співвідношенням ціни/якості, за що, власне, й люблять цього виробника смартфонів. Окрім потужних смартфонів, вони також регулярно презентують бюджетні та середньобюджетні смартфони, які користуються неймовірною популярністю в Україні. Зараз же поговоримо про потужні смартфони, а саме про те, що компанія Xiaomi випустила потужний флагман за 11 000 грн. Це справді потужний смартфон, та ще й за свою ціну.

Для початку варто нагадати, що компанія не так давно презентувала Redmi Note 10 Pro, який відноситься до середньобюджетного сегменту та POCO F3, які вже займають топові місця у всіх можливих рейтингах.

Повертаємося до нашого бюджетного флагмана і мова зараз піде про останню новинку Xiaomi Mi 11T, яку компанія тільки нещодавно почала продавати. Цей смартфон отримав справді вражаючі характеристики, і детальніше про них розповімо нижче.

Смартфон Xiaomi Mi 11T отримав 6,67-дюймовий Amoled-екран з частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів. Працює смартфон від процесора MediaTek Dimensity 1200 в парі з 8 / 12 Гб оперативної та 128 / 256 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної камери з основною 108 Мп та додатковими 13 Мп + 5 Мп, та фронтальною 16 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 67 Вт.

Окрім цього, смартфон отримав захист від вологи та пилу IP68 та стереодинаміки.

Придбати смартфон Xiaomi Mi 11T можна на Aliexpress вже з сьогоднішнього дня за 430 доларів (із знижкою 50 доларів протягом перших двох днів), тобто вартість смартфона складе близько 11 450 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 функцій смартфона, які ви не використовуєте

Сьогодні ми вже писали про те, чому українці досі користуються кнопковими телефонами, а зараз повернемося знову до смартфонів, оскільки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -