Реклама

Компанія Apple випустить нові iPad цього року

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно пройшла конференція розробників WWDC, на якій було оголошено багато новин пов’язаних з продукцією Apple (iPhone, iPad, AirPods та багато іншого). Нещодавно ж, аналітик Ming-Chi Kuo поділився свіжою інформацією, що компанія Apple випустить нові iPad цього року. Всього до релізу готуються дві моделі iPad. Одна версія отримає 10,8-дюймовий дисплей і буде відноситися або до лінійки iPad або до iPad Air. Інша версія отримає 8,5-дюймовий дисплей, яка буде відноситися до лінійки iPad Mini.

Компанія Apple випустить нові iPad цього року

Очікується, що 10,8-дюймова версія вийде в реліз в другій половині цього року, а 8,5-дюймова версія на наступний рік.
Також відомо, що Apple розробляє бюджетну версію iPad 8-покоління, який отримає мікросхему A12 Bionic (використовується в iPhone XS, XS Max і XR), реліз якого запланований на кінець цього року. Можливо, що це і буде 10,8-дюймова версія.

Рекомендуємо: iPad Air 4 отримає новий роз’єм для зарядки.

Джерело: macrumors

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lenovo представили офісний ноутбук Thinkpad C13 Yoga Chromebook

Сьогодні Lenovo представили офісний ноутбук Thinkpad C13 Yoga Chromebook, приєднавшись до HP і Dell в сегменті ноутбуків на базі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -