Home Новини сучасних технологій Компанія Apple вирішила позбутися деяких iPhone та iPad

Компанія Apple вирішила позбутися деяких iPhone та iPad

0

Як відомо, компанія Apple оновлює свої пристрої стабільно і кожного року деякі пристрої стають застаріли і перестають отримувати оновлення iOS. Сьогодні стало відомо, що компанія Apple вирішила позбутися деяких iPhone та iPad і вони не отримають iOS 15.

Очікується, що презентація iOS 15 відбудеться цього року в червні на конференції WWDC 2021. На даний момент, про iOS 15 відомо небагато, але все-таки деякі чутки вже з’являються. Відомо, що iOS 15 не отримає достатня кількість пристроїв Apple.

iPhone 6S, iPhone 6S Plus та iPhone SE (2016)

Якщо у вас є один з перерахованих вище iPhone, то ви навряд чи зможете перейти на iOS 15. Це сувора правда, і хоча це ще не підтверджено, ми чули це принаймні від двох джерел.

Оновлення iOS 14 було доступне на цих трьох пристроях, але саме по собі це не очікувалося, оскільки багато хто передбачав, що Apple відмовиться від підтримки цих пристроїв під час оновлення 2020 року.

Хоча це не підтверджується, для Apple було б сенсом відмовитись від підтримки цих старих пристроїв, оскільки на момент виходу iOS 15 їм усім буде більше п’яти років, а деякі навіть старші.

Перехід на iOS 15 не означатиме, що ваш телефон застарілий, але якщо ви шукаєте найновіші функції та оновлення безпеки, ви захочете перейти на більш сучасний смартфон від Apple або альтернативу.

iPad Air 2, iPad (2017) та iPad mini 4

Також цілком ймовірно, що ці три моделі iPad не зможуть завантажити iOS 15, а схоже програмне забезпечення компанії, яке, імовірно, буде називатися iPadOS 15.

Ми ще не чули цього конкретно з будь-яких ключових джерел, але має сенс для компанії випустити наступне покоління своїх пристроїв з оновлення iOS 15, тому стежте за тим, коли деталі iOS 15 потрапляють.

iPhone 7 та новіші версії

У вас є iPhone 7 або смартфон від Apple, випущений після 2017 року? Швидше за все, ваш смартфон отримає iOS 15. Наразі це не підтверджено, і нам доведеться чекати офіційного підтвердження від Apple.

Усі чутки до цього часу передбачали, що iOS 15 буде доступний для всіх пристроїв, які є старшими за iPhone 7, хоча ми схильні погодитися з цими джерелами, і, сподіваємось, це буде позитивною новиною для вас.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version