Реклама

Компанія Google повернула важливу функцію в мобільний Chrome

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія Google повернула важливу функцію в мобільний Chrome. Ця функція зникла з Chrome для Android декілька років назад.

Мова йде про можливість зняття скріншотів в режимі «Інкогніто». Функція була відключена в 2018 році з випуском Chrome 65 для Android з міркувань безпеки.

Якщо добре подумати, то це виглядає цілком логічно, оскільки один неуважний рух і ви зробили скріншот, який зберігся в Галереї. В такому випадку втрачається весь сенс режиму Інкогніто. До того ж, такий випадковий скріншот можна було легко не помітити.

Компанія Google повернула важливу функцію в мобільний Chrome

На даний момент скрішоти в режимі «Інкогніто» можна активувати за допомогою спеціального прапора Incognito Screenshot на сторінці з експериментальними функціями chrome: // flags в ранній тестовій збірці Chrome 89 Canary.

Читайте також: Google все ще намагається виправити найбільшу проблему браузера Chrome.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван легкий способ узнать местонахождение своего ребенка или родственников

Стаття доступна українською...Сегодняшняя тема статьи будет интересна в первую очередь молодым родителям, и просто людям, которые заботятся и волнуются...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -