Реклама

Вчені винайшли новий спосіб покращення пам’яті

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як сьогодні стало відомо, вчені винайшли новий спосіб покращення пам’яті. Науковці з Університету Кадіса і Севільського університету в Іспанії зробили дуже важливе відкриття. Фахівці виявили молекулу, за допомогою якої можна поліпшити пам’ять.

Йдеться про відновлення нейронів, а також поліпшення пам’яті з когнітивними можливостями за допомогою речовин (дітерпени) з рослин роду Молочай, пише La Voz de Cádiz. Це з’єднання активізує протеїн С, що дозволяє формувати нові нейрони в гіпокампі. Саме в цій області мозку виникають різні важливі процеси, в тому числі і формування емоцій і формування пам’яті.

Експерименти на мишах показали ефективність молекул. В подальшому плануванні тестування на людях. Очікується, що в майбутньому речовина буде корисною при лікуванні пацієнтів з травмами мозку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому багато виробників смартфонів відмовились від роз’єму 3,5 мм під навушники

Багато хто вже помітив, що в нових моделях смартфонів немає роз'єму під навушники 3,5 мм. Така тенденція стала популярна...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -