Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei розробляє наступний флагман P50

Компанія Huawei розробляє наступний флагман P50

0
Компанія Huawei розробляє наступний флагман P50

Компанія Huawei розробляє наступний флагман P50. Попередньо, смартфон можуть випустити у першій половині 2021 року.

Східник підтверджує, що Huawei буде використовувати однокристальну систему Kirin 9000 для Huawei P50. Це суперечить попередньому заявленню генерального директора Huawei Consumer Business Річарда Ю (Richard Yu), який затверджує, що данна платформа буде використовуватися лише у смартфонах Huawei Mate 40.

Крім того, у повідомленні повідомляється, що постачальниками дисплеїв для Huawei P50 є Samsung Display та LG Display. Судя по всьому, зараз вони готуються до виробництва. Також джерело повідомляє, що Samsung Display та LG Display точно будуть постачати дисплеї для Huawei P50, однак невідомо, чи будуть вони постачати їх для серії Huawei Mate 50.

В цілому доля серії Huawei Mate 50 під питанням , тому що для початку компанія повинна шукати постачальників, яким влада США дозволить поставити Huawei 5G-обладнання. Судячи по всьому, компанія зробила деякі запаси для Huawei P50, однак у цей момент Huawei змінює стратегію та перезапускає 4G-смартфони , так як США не дозволяють іншим компаніям продавати обладнання Huawei з підтримкою 5G.

Читайте також: Huawei запатентувала смартфон з можливістю вимірювання температури тіла.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version