Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei знайшла заміну додатку Google Maps

Компанія Huawei знайшла заміну додатку Google Maps

0
Компанія Huawei знайшла заміну додатку Google Maps

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Huawei знайшла заміну додатку Google Maps. Згідно отриманої інформації, додаток Moovit нарешті можна завантажити в фірмовому магазині AppGallery. Додаток Moovit пропонує мандрівникам по всьому світу функцію планування поїздки, поєднуючи громадський транспорт, скутери, поїздки на велосипеді і спільне використання автомобілів.

Ще в 2017 році генеральний директор Moovit Нір Ерез (Nir Erez) заявив, що додаток Moovit перевершує Google Maps і Apple Maps по точності і повсюдного поширення інформації про громадський транспорт.

В даний момент у додатки Moovit вже більше 865 млн користувачів з 3200 міст в 106 країнах світу, які регулярно планують поїздки за допомогою автобусів, метро, поїздів, велосипедів, скутерів, автомобілів і так далі. Додаток вже доступний в Huawei AppGallery, але його також можна завантажити через веб-браузер на moovitapp.com. Дані про громадський транспорт в базі даних вносять понад 700 000 чоловік. За допомогою Huawei AppGallery додаток Moovit буде доступно, як мінімум, в 100 країнах на 45 мовах. Нагадуємо, що компанія Intel є власником Moovit і найголовніше, в них є ліцензія для співпраці з Huawei.

Рекомендуємо: В Google Maps Додано Новий Інтерфейс Для Автомобілістів.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version