Home Новини сучасних технологій Компанія Intel знімає з виробництва міні-ПК NUC Hades Canyon

Компанія Intel знімає з виробництва міні-ПК NUC Hades Canyon

0
Компанія Intel знімає з виробництва міні-ПК NUC Hades Canyon

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Intel знімає з виробництва міні-ПК NUC Hades Canyon. Модель дебютувала два роки тому на процесорах 8-го покоління Intel Core Kaby Lake-G.

Міні-ПК Hades Canyon прийшов на зміну Skull Canyon і став першим NUC з процесорами, створеними не тільки Intel. Процесори Kaby Lake-G стали рідкісним прикладом, коли об’єдналися такі конкуренти, як AMD і Intel. У цих процесорах використовується мікроархітектура Intel Kaby Lake і графіка AMD Vega.
Intel зняла з виробництва процесори Kaby Lake-G в жовтні минулого року. Так що скасування NUC Hades Canyon була лише питанням часу.

Компанія Intel опублікувала на своєму сайті нове повідомлення про зміни (Product Change Notification, PCN) - скасовані комплекти NUC8i7HNK і NUC8i7HVK. Обидва пристрої базуються на чотириядерних Kaby Lake-G - NUC8i7HNK на основі Core i7-8705G, а NUC8i7HVK - на Core i7-8809G.

Звичайно, Intel NUC8i7HNK і NUC8i7HVK не зникнуть з полиць миттєво. Intel дала клієнтам можливість для розміщення останніх замовлень до 27 листопада. Останні поставки будуть здійснені 29 січня 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version