Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung не вирішила долю смартфонів Galaxy Note

Компанія Samsung не вирішила долю смартфонів Galaxy Note

0

Сьогодні надійшла інофрмація, що компанія Samsung не вирішила долю смартфонів Galaxy Note. Нагадуємо, що раніше ходило багато чуток, що Galaxy Note21 може бути останнім смартфоном із лінійки Note. Після виходу Galaxy Note20 заговорили про те, що Samsung додасть підтримку S Pen в Galaxy S21 Ultra, а лінійка Galaxy Note буде скасована.

Вчора президент і глава мобільного підрозділу Samsung Electronics Те Мун Ро (TM Roh) розповів про плани Samsung на 2021 рік, заявивши, що підтримка стилуса S Pen перестане бути ексклюзивом для серії Galaxy Note.

За даними південнокорейського інформаційного агентства Yonhap News Agency, Samsung запропонує підтримку S Pen на більшій кількості пристроїв, але в підсумку компанія може не припинить випуск серії Galaxy Note. Джерело цитує анонімного представника Samsung Electronics, який стверджує, що компанія дійсно планує випустити нові пристрої серії Galaxy Note в наступному році. Співробітник Samsung додав наступне: той факт, що Samsung планує додати функції Galaxy Note до інших пристроїв, не обов'язково означає, що лінійка Galaxy Note буде скасована.

Оскільки Samsung офіційно не підтверджувала і не спростовувала жодне з цих повідомлень, поки що незрозуміло, як буде в підсумку. Цілком можливо, в наступному році Galaxy Note отримає наступника, а потім компанія все ж відмовиться від лінійки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version