Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung розробляє новий смартфон Galaxy F62

Компанія Samsung розробляє новий смартфон Galaxy F62

0
Компанія Samsung розробляє новий смартфон Galaxy F62

Відповідно до отриманої інформації від порталу 91mobiles, компанія Samsung розробляє новий смартфон Galaxy F62. Смартфон з номером моделі SM-E625F знаходиться в стадії розробки і в якийсь момент з’явиться в продажі. 

Нагадаємо, Samsung випустила перший в історії телефон Galaxy F-серії і тільки ексклюзивно для Індії у жовтні. Характеристики та дизайн Samsung Galaxy F62 на даний момент також невідомі, але тепер, коли було розкрито існування цього смартфона, ми повинні почути більше про пристрій у найближчі тижні.

Також незрозуміло, чи буде Samsung Galaxy F62 виходити на інші ринки, крім Індії. На сьогодні нам відомо, що серія Galaxy F в даний час є ексклюзивною для індійського ринку і доступна на Flipkart, подібно до того, як серія Galaxy M продається на Amazon. 

Нагадаємо, його технічні характеристики включають 6,4-дюймовий дисплей FHD + Super AMOLED Infinity-U, Exynos 9611 SoC та акумулятор на 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 15 Вт. Для фотографування смартфон отримав потрійну камеру ззаду з основним датчиком 64 Мп, надшироким об’єктивом 8 Мп та датчиком фокусування 5 Мп. Спереду він має 32-мегапіксельну селфі-камеру. Також присутній датчик відбитків пальців, встановлений ззаду.

Телефон працює під управлінням ОС Android 10 із спеціальним OneUI 2.5 зверху, щоб подбати про програмне забезпечення.  Функції підключення включають 4G LTE, двосмуговий Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS та порт USB Type-C для зарядки та синхронізації даних.

Samsung Galaxy F62 не буде єдиним телефоном цієї серії, який буде запущений у найближчі місяці. Минулого місяця ми показали живі зображення Galaxy M12 / Galaxy F12 разом із ключовими характеристиками. Ми вважаємо, що Galaxy M12 і Galaxy F12 по суті будуть одним і тим же пристроєм, подібно до того, як Galaxy F41 є ребрендингом Galaxy M31.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version