Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi запланувала віртуальну презентацію

Компанія Xiaomi запланувала віртуальну презентацію

0

11 серпня компанія Xiaomi запланувала віртуальну презентацію своїх нових продуктів. Детальної інформації, які саме продукти будуть представлені немає. Проте є інформація, що буде запущено декілька телефонів та інших нових продуктів. І саме основне, це очікується представлення Xiaomi Mi 10 Pro Plus.

Компанія Xiaomi запланувала віртуальну презентацію

Щодо смартфону Mi 10 Pro Plus, то він уже з’являвся на Geekbench. Після проведеної оцінки, телефон отримав 903 бали в одноядерному тесті та 3233 бали у багатоядерному. Також була інформація про співпрацю Xiaomi та Qualcomm, результатом якої стало отримання Mi 10 Pro Plus налаштовуваного графічного процесора. Щодо інших характеристик, то достовірної інформації немає. Відомо лише те, що екран пристрою отримає частоту оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 4500 мАг та підтримку швидкої зарядки на 120 Вт. Працювати телефон буде на процесорі Snapdragon 865 (або 865 Plus).

Рекомендуємо: Нові Навушники Від Xiaomi Отримали Сертифікацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version