Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi запланувала випуск першого бюджетного смартфона з AMOLED-дисплеєм

Компанія Xiaomi запланувала випуск першого бюджетного смартфона з AMOLED-дисплеєм

0

Сьогодні стало відомо, що компанія Xiaomi запланувала випуск першого бюджетного смартфона з AMOLED-дисплеєм. Як повідомляється, ним стане Redmi Note 10.

Для компанії Xiaomi це будуть досить великі зміни, оскільки серія смартфонів Note, ніколи не отримували такі дисплеї. Такими дисплеями оснащувалися тільки смартфони із моделей “K”. Раніше, смартфони Redmi Note оснащувалися дисплеями LCD.

Станом на сьогодні, Xiaomi офіційно не оголошували дату релізу смартфонів лінійки Note 10, хоча, за чутками, їх повинні представити до кінця цього місяця- на початку березня.

Також раніше повідомлялося, що смартфони можуть отримати два варіанти оперативної пам'яті, а саме 4 ГБ та 6 ГБ. Стосовно внутрішньої пам'яті, то очікується 64ГБ. Ймовірно, що в реліз може вийти і Pro – версія цього смартфона, яка отримає більше оперативної та внутрішньої пам’яті.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version