Home Новини сучасних технологій Конференції та презентації через VR платформу

Конференції та презентації через VR платформу

0

Останнім часом, набуло популярності, ведення бізнесу через мережу інтернет, тобто віддалено. Велика кількість фірм почала пропонувати нові можливості для таких комунікацій. Серед них виявилася і HTC. Вони пропонують інструмент, який дає можливість проводити онлайн конференції та презентації через VR платформуVive Sync.

Персоналізовані аватари у Vivo Sync

Особливістю Vive Sync є використання персоналізованих аватарів, а не звичайних фото учасників презентації. Ці аватари є повноцінними і передають “мову тіла” в презентації.
Перед початком використання Vive Sync, необхідно зробити своє селфі. І з цього моменту починається налаштування вашого повноцінного аватара. Налаштувати можна риси обличчя, тип тіла та одяг. Vive Pro Eye відстежує рух ваших очей в реальному часі.
В наступних оновленнях має бути ще більше нових можливостей.
На презентаціях через Vive Sync є годинник, який показує ваш час, а також місцевий час всіх учасників заходу.

Платформа від HTC інтегрована з Microsoft OneDrive і дозволяє обмінюватися файлами PDF та відтворювати презентаційні відео та слайди PowerPoint. Також присутня 3D-ручка для ведення нотатків, тобто ви можете зробити скрін екрана і записувати презентацію.
Презентації також будуть мати можливість включати в себе 3D-моделі, тобто буде підтримка файлів FBX та OBJ.
Конференц-зал дозволить приймати до 30 людей одночасно. Компанія HTC запевнила всіх, що Vive Sync буде безкоштовним до кінця 2020 року.
Бета-версія тепер доступна на веб-сайті Vive.


NO COMMENTS

Exit mobile version