Home Новини сучасних технологій Коротко, які характеристики повинен мати бюджетний ноутбук?

Коротко, які характеристики повинен мати бюджетний ноутбук?

0
Коротко, які характеристики повинен мати бюджетний ноутбук?

Є сенс дивитись на виробника, рік виходу, покоління процесора тощо, якщо купувати дійсно дорогий та якісний ноутбук. Але ж є безліч людей, які або не мають на це коштів, або не мають потреби користуватись дорогими моделями, або взагалі купують пристрій дитині, якій це все не потрібно. Бюджетні ноутбуки теж є якісні і продуктивні. Просто треба врахувати декілька параметрів і ви будете задоволені результатом.

Цікаво: 5 критеріїв вибору дешевого та функціонального ноутбука

Пропонуємо коротко ознайомитись із головними характеристиками. Процесор повинен бути 4-ядерний із частотою 2 ГГц і вище. Не має значення який виробник та покоління. Цих параметрів вистачить для нормальної роботи. Оперативної пам’яті має бути мінімум 4 Гб, а краще 8 Гб, але це вже трохи дорожче. Вона повинна бути DDR 4. Вбудований накопичувач обов’язково SSD із обсягом 128 Гб мінімум, але знову ж таки краще 256 або 512 Гб. Екран найкраще брати з матрицею IPS. Відеоадаптер може бути, а може ні. Це залежить від потреби та бажання. Але якщо все ж таки надумаєте, то знайте, що вбудовані також доволі швидкі.

Ось основні параметри, які забезпечать вас нормальною по швидкості роботою бюджетного ноутбука. Він не буде підходити для ігор чи потужних програм. Але елементарні завдання точно виконає.

Варто знати: За яких умов варто замінювати свій старий пк чи ноутбук на новий

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version