Home Новини сучасних технологій Корисні функції смартфона, які ми використовуємо досить рідко

Корисні функції смартфона, які ми використовуємо досить рідко

0

Корисні функції смартфона, які ми використовуємо досить рідко, а то й взагалі не знаємо про їх існування, ми уже розглядали. Сьогодні до нашого списку додамо ще кілька функцій, про які ви можете не здогадуватись.

До прикладу, чи знали ви про можливість створення посилань для контактів на головному екрані вашого смартфона? Про таку функцію для додатків, думаю так, а от для контактів – швидше ні, ніж так. Для багатьох дана функція стане в нагоді, так як розмістивши найбільш необхідні вам контакти на робочому столі, ви за допомогою одного кліка здійснюватимете йому дзвінок.

Також ви можете перенести меню на екран, якщо вам так комфортніше буде користуватись ним однією рукою, тощо. Ну а про функцію Гостьовий режим точно чули всі, але користуються одиниці. Якщо ви не бажаєте розкривати свою особисту інформацію друзям чи родичам, то свій смартфон у руки давайте їм лише за умови використання гостьового режиму.

Також нещодавно було названо непотрібні функції на Android, які можна зразу відключити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version