Home Новини сучасних технологій Кращі телефони з NFC модулем і низькою ціною в 2021 році

Кращі телефони з NFC модулем і низькою ціною в 2021 році

0

NFC технологія використовується майже у всіх країнах. Десь менше, десь більше, а може й зовсім не популярна. Практично всі використовують її тільки для оплати якогось товару. І тільки маленький процент людей користується додатковими функціями.

У наш час NFC модуль почав встановлюватися у бюджетні та середні за ціною телефони. В дорогих же він став зустрічатися рідше. Чому так? Тому, що одним ця функція виглядає марною, а інші використовують QR-код і банківську картку, чи просто оплачують готівкою.

В цій добірці будуть зібрані бюджетні смартфони, які мають NFC.

Realme C11

Кращі телефони з NFC модулем і низькою ціною в 2021 році

В ньому стоїть знову ж IPS дисплей на 6,52 дюйма із роздільною здатністю 1600 на 720. В Realme C11 встановлений процесор Unisoc SC9863A. Внутрішня пам’ять в ньому на 32 Гб, а оперативна 2 Гб. Сам смартфон працює на Android 11 з оболонкою Realme UI. Має NFC модуль і як в попередніх, роз’єм для навушників або мікрофону.

Цікаво: Названо найкращі смартфони за свою ціну в 2021 році.

В ньому встановлена головна камера на 13 Мп, що також записує відео в FullHD 30 FPS, а фронтальна на 5 Мп. В Realme C11 встановлений акумулятор на 5000 мАг, завдяки якому телефон тримає довго заряд. Зовнішній вигляд смартфона привабливий, а вага не перевищує 200 г.

Вигідно придбати Realme C11 можна за цим посиланням.

ZTE Blade A7

Він має IPS дисплей на 6,09 дюйма, який має роздільну здатність 720 на 1560. Процесор в ньому MediaTek Helio P22, що в цілому хватить для простих задач. Також телефон працює на більш-менш новому Android 9. В ZTE Blade A7 присутній NFC та роз’єм для навушників або мікрофону, який прибирають з нових смартфонів, що дуже прикро. В ньому встановлена внутрішня пам’ять на 64 Гб, а оперативна на 3 Гб.

Цікаво: Названо 3 смартфони, які можуть працювати в оновлених мобільних мережах.

В цьому смартфоні встановлена основна камера на 16 Мп, а фронтальна - 8 Мп. Головна камера дозволяє робити фото середньої якості, а відео записувати в FullHD 30 FPS. В ZTE Blade A7 стоїть акумулятор на 4000 мАг, що тримає заряд досить тривалий час. Сам телефон виглядає звичайно, тому не треба за таку ціну чекати чогось більшого.

Вигідно придбати ZTE Blade A7 можна за цим посиланням.

Redmi 9C

В цьому смартфоні встановлений IPS дисплей на 6,53 дюйма і видає зображення розміром 720 на 1600. В Redmi 9C встановлений процесор MediaTek Helio G35. Смартфон працює на новому Android 10 з оболонкою MIUI 12. Також має роз’єм під навушники або мікрофон, та NFC модуль. В ньому стоїть головна камера на 13 Мп, що гірше, ніж у ZTE Blade A7. А фронтальна всього на 5 Мп.

Цікаво: Названо найкращі смартфони 2021 року бренду Xiaomi.

Смартфон також записує відео в FullHD 30 FPS. Він має дві версії: перша 2 на 32 Гб, а друга 3 на 64 Гб. В телефоні встановлений акумулятор на 5000 мАг, що дозволяє телефону працювати довгий час. Сам Redmi 9C виглядає дуже непогано і важить всього 196 г.

Вигідно придбати Redmi 9С можна за цим посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version