Реклама

Криптовалюта у Twitter, як це працює

Останні Новини

Twitter став однією з провідних соціальних мереж для ентузіастів криптовалют. Окрім того, що Twitter є домом для обговорень та коментарів щодо всього, що стосується криптовалют, тепер Twitter дозволяє користувачам отримувати та надсилати платежі в біткойнах та Ethereum. Також у Twitter є функція підказок щодо криптовалюти, і коли цю функцію ввімкнено, надсилати або отримувати криптовалюту так само просто, як переглядати профіль користувача. На жаль, поки ця функція підказок доступна лише в мобільному додатку Twitter.

І так, щоб скористатись даною функцією, відкрийте Twitter і торкніться свого зображення профілю у верхньому лівому куті. Відкриється бічна панель. Торкніться «Профіль». Тепер на сторінці вашого профілю натисніть кнопку «Редагувати профіль». На наступній сторінці, що відкриється, перейдіть донизу та виберіть «Поради».

Після активації з’явиться нова сторінка з поясненням, що таке функція підказок. Перегляньте їх, а коли закінчите, натисніть «Погоджуюся» внизу. Тепер ви потрапите на сторінку, на якій можна ввімкнути тип оплати. Як бачите, це можна зробити за допомогою програми гаманця Bitcoin LightningStrike, загальна адреса гаманця Bitcoin або адреса Ethereum. Є й інші варіанти оплати, але перераховані вище будуть найкращими варіантами для криптовалютних транзакцій.

Щоб використовувати Strike, у вас повинен бути гаманець Strike. Якщо у вас є інший криптовалютний гаманець, ви можете використовувати параметри «Адреса біткойнів» або «Адреса Ethereum».

Залежно від вибраного вами пункту, наведені нижче дії можуть дещо відрізнятися. Якщо ви вибрали Strike, вам потрібно буде відкрити програму Strike і знайти своє ім’я користувача. Ви можете знайти це у своєму профілі в додатку Strike. Отримавши його, поверніться до програми Twitter і введіть своє ім’я користувача. Натисніть «Зберегти» у верхньому правому куті.

Якщо ви виберете параметр «Адреса Bitcoin» або «Адреса Ethereum», вам потрібно буде відкрити свій бажаний гаманець на телефоні. Коли ваш гаманець буде відкритий, вам потрібно буде знайти опцію «Отримати». Знайдіть адресу гаманця Bitcoin або Ethereum і скопіюйте її. Доступ до адреси гаманця може дещо відрізнятися залежно від гаманця.

Коли вашу адресу гаманця скопійовано, поверніться до Twitter, щоб вставити адресу гаманця. Коли ваша адреса Bitcoin або Ethereum буде вставлена, натисніть «Зберегти», далі у спливаючому вікні натисніть «Я розумію».

Це все, тепер ви можете надсилати та отримувати біткойни або ETH. Тепер ви повинні побачити маленький значок долара на сторінці вашого профілю. Якщо ви бачите це в чужому профілі, це означає, що вони ввімкнули ту саму функцію.

Загалом, Twitter був однією з небагатьох платформ соціальних мереж, яка інтегрувала використання криптовалют. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google вирішив проблему з iOS 14 і відеосервісом YouTube

Сьогодні, Google вирішив проблему з iOS 14 і відеосервісом YouTube. Тепер на мобільному сайті YouTube почала коректно працювати функція...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -