Home Новини сучасних технологій Китайський смартфон Infinix Hot 10 готується до релізу

Китайський смартфон Infinix Hot 10 готується до релізу

0

Китайський смартфон Infinix Hot 10 готується до релізу 21 вересня. Перші продажі розпочнуться в Пакистані. Сьогодні стали відомі його повні характеристики та зображення.

Як повідомляється, смартфон Infinix Hot 10 буде оснащений MediaTek Helio G70 SoC з 6 ГБ оперативної пам’яті. Infinix Hot 10 оснащений квадро-камерою, подібною до більшості інших смартфонів. Давайте подивимось на докладні технічні характеристики пристрою.

Подібно до будь-якого іншого телефону, який випускається в наші дні, Infinix Hot 10 має сучасний безрамковий дисплей із вирізом, який компанія називає дисплеєм Infinity-O. Дисплей пристрою - це 6,78-дюймова РК-панель HD + IPS з роздільною здатністю 720 × 1640 та отвором у верхньому лівому куті. Під капотом пристрій оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Helio G70, побудованим за 12-нм процесом. Графічні обов'язки пристрою виконує ARM Mali-G52 з тактовою частотою 820 Мгц. Він має 6 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ пам’яті, а також спеціальний слот для карт Micro-SD.

Китайський смартфон Infinix Hot 10 готується до релізу

Infinix Hot 10 має квадро-камеру, що включає 16-мегапіксельну основну зйомку, яка супроводжується макрооб'єктивом 2 Мп, об'єктивом 2 Мп та об'єктивом AI. Для селфі є 8-мегапіксельний шутер із діафрагмою f / 1.8. Смартфон здатний записувати 1080p відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Hot 10 містить величезний акумулятор на 5200 мАг. Infinix Hot 10 постачається з підтримкою зарядки потужністю 10 Вт і має застарілий порт Micro-USB для зарядки.

Датчик відбитків пальців лежить на задній панелі пристрою. Він також підтримує розблокування обличчям. Як і будь-який інший пристрій на ринку, Infinix Hot 10 постачається із підтримкою Dual-sim та Wi-Fi. Він працює на базі XOS 7 на Android 10, який пропонує інтелектуальні функції, а також найновіші рідні функції Android. Infinix Hot 10 оснащений процесором обробки звуку DTS, а також має режим музичної вечірки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version