Home Новини сучасних технологій Lenovo поділилися новими тизерами майбутніх смартфонів

Lenovo поділилися новими тизерами майбутніх смартфонів

0

Нещодавно ми повідомляли, що компанія Lenovo запланувала випуск смартфонів, які повинні конкурувати з новими Redmi Note 9. Сьогодні, Lenovo поділилися новими тизерами майбутніх смартфонів.

Lenovo поділилися новими тизерами майбутніх смартфонів

Після запуску серії Redmi Note 9 компанія Lenovo поділилася новими зображеннями майбутніх телефонів на своїй сторінці Weibo. Ці зображення розкривають деякі частини дизайну нових пристроїв.

Перше зображення показує, що телефони або принаймні один з них матимуть потрійні задні камери. Так, ми вважаємо, що на зображенні зображено три камери та світлодіодний спалах, а не чотири камери. 

Камери розміщені в блоці, який сидить у верхньому лівому куті телефону. Зображення також показує, що зверху телефони матимуть аудіороз'єм.

Друге тизерне зображення показує передню частину пристрою, і, як ми бачимо, у верхньому лівому куті є місце для фронтальної камери.

 Третя фотографія показує ліву сторону телефону, де на рамці розміщена кнопка. Практично на всіх телефонах кнопка живлення знаходиться на правій стороні пристрою, і ми вважаємо, що це буде також стосуватися майбутніх телефонів Lenovo. Однак, оскільки ця кнопка знаходиться ліворуч, ми здогадуємось, що це може бути спеціальний ключ, який можна використовувати для швидкого запуску програми або виклику помічника ШІ на пристрої.

Напис для зображень натякає на те, що майбутні телефони мають кращу камеру, більший дисплей та більш ергономічний дизайн, ніж Redmi Note 9. Поки Lenovo ще не розкриває ім'я майбутніх смартфонів, один із пристроїв, як очікується, вийде як Lenovo K12 Pro, який є новою версією Moto G9 Power .

Читайте також: Для компанії Lenovo минулий квартал виявився рекордним.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version