Home Новини сучасних технологій Lenovo представили бюджетний розумний годинник з Google Assistant

Lenovo представили бюджетний розумний годинник з Google Assistant

0

Нещодавно, Lenovo представили бюджетний розумний годинник з Google Assistant, який є дешевшою версією Lenovo Smart Clock. Для того, щоб зробити годинник Smart Clock Essential більш бюджетним, Lenovo змінили кольоровий дисплей на чорно-білий.

Динамік в годинника обтягнутий тканиною, зверху розміщені кнопки для управління відтворенням та для установки часу. На зворотній стороні знаходиться роз’єм живлення, кнопка відключення звуку та вихідний порт USB-A для зарядки мобільних пристроїв.

Lenovo представили бюджетний розумний годинник з Google Assistant

Білий пластик навколо портів, слугує нічником, який дозволяє краще бачити вночі. Таким чином, відсутня потреба у включенні світла, якщо вам кудись необхідно відійти.

Головна особливість годинника Smart Clock Essential, це підтримка Google Assistant, що дозволяє його використовувати як розумну колонку. За допомогою Google Assistant ви можете встановлювати будильник, створювати список покупок, задавати різноманітні запитання і просто керувати іншими пристроями. Ну і основне, присутня тут можливість прослуховувати музику та підкасти. Потужність динаміка складає 3Вт, чого цілком достатньо в кімнатних умовах.

Зараз відомо, що Lenovo Smart Clock Essential буде продаватися в Європі за 60 євро.

Рекомендуємо: Lenovo Представила Нові Навушники Yoga ANC.

Джерело: Lenovo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version