Home Новини сучасних технологій Lenovo представили офісний ноутбук Thinkpad C13 Yoga Chromebook

Lenovo представили офісний ноутбук Thinkpad C13 Yoga Chromebook

0

Сьогодні Lenovo представили офісний ноутбук Thinkpad C13 Yoga Chromebook, приєднавшись до HP і Dell в сегменті ноутбуків на базі Chrome OS, призначених для бізнесу. Такі комп’ютери забезпечують безпеку і роботу з додатками Chrome OS і Google Workspace (раніше – G Suite) для корпоративних ІТ-відділів, які пов’язані з екосистемою Microsoft Office365.

Lenovo представили офісний ноутбук Thinkpad C13 Yoga Chromebook

На думку джерела, C13 Yoga – найкрасивіший корпоративний хромбук на даний момент. Він має алюмінієвий корпус кольору Abyss Blue і продуманий дизайном. Основою системи служить процесор AMD Ryzen 7 3700C, а в оснащення входить 13,3-дюймовий дисплей 1080p з вузькими рамками, безліч портів і безпровідною інтерфейс WiFi 6.

Ноутбук також вийшов відносно легким і тонким. При товщині 15,5 мм він важить 1,5 кг. Оснащення хромбука включає веб-камеру HD, стереодинаміки і два мікрофони, що затребуване в нинішніх умовах віддаленої роботи. У вигляді опції запропоновано перо. Продажі ThinkPad C13 Yoga Chromebook почнуться «найближчим часом» за ціною від 579 доларів.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version