Home Новини сучасних технологій LG Electronics вдалося продати менше 50 000 одиниць LG Wing

LG Electronics вдалося продати менше 50 000 одиниць LG Wing

0

Останнім часом виробники смартфонів випускають пристрої з різними форм-факторами. Більшість цих телефонів складні, а LG Wing виконаний у форм-факторі ротатора. Через два місяці після його випуску стало відомо, що смартфон дуже погано продається. За даними Herald Corporation, LG Electronics вдалося продати менше 50 000 одиниць LG Wing в Південній Кореї.

Спочатку компанія мала намір продати 2 мільйони смартфонів. Для порівняння: Galaxy Note20 за той же період продався в 10 разів більшим тиражем.

Продажі не збільшилися навіть коли південнокорейський оператор LG Uplus знизив ціну телефону вдвічі за рахунок субсидій. Глобальні продажі також є низькими незважаючи на рекламу в останньому фільмі Майкла Бея «Співоча пташка» і в одному з популярних американських ток-шоу Jimmy Kimmel Live.

Наступним експериментальним смартфоном LG повинен стати телефон з розтягується дисплеєм, його реліз очікується в березні наступного року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version