Home Новини сучасних технологій LG представили новий смартфон під назвою LG K42

LG представили новий смартфон під назвою LG K42

0

LG представили новий смартфон під назвою LG K42 у Домініканській Республіці. Телефон середнього класу має хвильовий малюнок на спині, що надає йому унікальну привабливість.

Технічні характеристики та характеристики LG K42

LG K42 вимірює 165 х 76,7 х 8,4 мм і важить 182 грамів. Смартфон із сертифікатом MIL-STD-810G може витримувати екстремальні умови. Стильна задня панель LG K42 має УФ-покриття проти подряпин, що підкреслює її привабливість. Смартфон красується з 6,6-дюймовим дисплеєм із роздільною здатністю HD +.

LG K42 - ще один телефон із чіпсетом Helio P22. У комплект телефону входить 3 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. На борту є слот для карт пам'яті microSD для додаткового зберігання. ОС Android 10 на базі LG UX попередньо встановлюється на LG K42.

Чотиримісна система камер із світлодіодним спалахом, розміщена на задній панелі LG K42, складається з 13-мегапіксельної основної камери, 5-мегапіксельного надширокого об'єктива, 2-мегапіксельного датчика глибини та 2-мегапіксельного макрозйомки. У нього фронтальна камера на 8 мегапікселів.

LG представили новий смартфон під назвою LG K42

LG K42 має акумулятор ємністю 4000 мАг. У ньому є спеціальна кнопка для доступу до Google Assistant. Телефон має бічний датчик відбитків пальців. Для любителів музики LG K42 пропонує користувачам 3D Sound Engine та 3,5-мм аудіороз'єм. Він оснащений звичайними функціями підключення, такими як Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C та 3,5-мм аудіороз'єм. В даний час про ціни на смартфон немає жодного слова.

Рекомендуємо: LG Представили Бюджетний Смартфон Q42.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version