Home Новини сучасних технологій LG запатентувала три нові смартфони із серії Q

LG запатентувала три нові смартфони із серії Q

0

Південнокорейський гігант LG поки не закінчив роботу з пристроями серії Q. У звіті сказано, що компанія подала три нові торгові марки, які можуть бути назвами майбутньої серії смартфонів середнього класу Q. У звіті LetsGoDigital, який є експертом у пошуку патентів, йдеться про те, що LG запатентувала три нові смартфони із серії Q – Q43, Q63S та Q83.

Торгові марки належать до класу 9, де також перелічені електронні пристрої, включаючи смартфони. LG застосувала цей товарний знак 25 вересня в компанії KIPRIS. Це означає Корейська служба інформації про права інтелектуальної власності, орган, який видає патенти компаніям у Кореї.

LG запатентувала три нові смартфони із серії Q

Що стосується програмного забезпечення, LG, яка запускає такі інноваційні пристрої, як LG Wing, у Південній Кореї, однаковою мірою фокусується на своїх пристроях середнього класу Q та K. Наприклад, їхній Q70 дебютував як перший пробивний смартфон LG у 2019 році. Подібним чином, він має інші пристрої, такі як LG Q60, який був запущений в Індії ще у вересні.

Хоча багато інших пристроїв очікують оновлення, попередня торгова марка LG на Q вказує на те, що багато таких пристроїв, як Q31, Q32, Q33, Q51, Q51S, Q52, Q53, Q61, Q62, Q63, Q91, Q92 і Q93, працюють. Однак його нова торгова марка має цифру "3". Це говорить про те, що це може статися, коли LG закінчить оновлення моделей із позначкою "2". Крім того, у звіті також сказано, що "S" у Q63S вказує, що це може бути варіантом Q63 з точки зору продуктивності. Але в комплекті є великий дисплей та акумулятор. Тим не менш, це ранні здогадки, і, отже, ми радимо приймати його з дрібкою солі.

LG нещодавно випустила перший смартфон 5G серії Q, Q92 5G. Це перший смартфон 5G у серії Q, вартість якого становить 420 доларів. Хоча це виглядає як пом'якшений варіант LG Velvet 5G, LG також випустила бюджетний смартфон Q31 за 178 доларів. Давайте почекаємо і подивимося, чи LG виведе майбутню серію пристроїв Q на інші ринки, крім Кореї, в майбутньому.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version