Home Новини сучасних технологій LinkedIn запускає власний аналог Tik Tok

LinkedIn запускає власний аналог Tik Tok

0

Сьогодні надійшла інформація, що LinkedIn запускає власний аналог Tik Tok і буде називатися LinkedIn Stories.

Ця функцію вже доступна для всіх користувачів із США та Канади. Очікується, що в найближчий час цю функцію отримають і решту користувачів з всього світу.

Функція Історій в LinkedIn дуже схожа на свого аналога Instagram абоSnapchat. Виберіть фотографію, додайте текст або GIF і завантажте її в свій профіль, де вона буде видна в вашій мережі протягом 24 годин.

LinkedIn запускає власний аналог Tik Tok

Ви також можете налаштувати аудиторію для перегляду вашої історії, і в разі, якщо вам потрібно додаткове нагадування про нову функцію, LinkedIn розмістить історії всіх ваших посилань у верхній частині вашого основного потоку. Це може здатися останньої функцією, яка вам потрібна в LinkedIn, але компанія заявляє, що є деякі переваги, які слід враховувати.

Ліз Лі, старший директор LinkedIn, каже, що перші тести Stories показали, що деякі люди більш охоче публікують повідомлення, коли знають, що вони зникнуть через 24 години, замість того, щоб залишатися в своєму профілі назавжди. "У минулому користувачі думали, що писати в LinkedIn страшно.« Ми сподіваємося викликати більше взаємодії з людьми, які просто не діляться контентом в LinkedIn ».

LinkedIn Stories повинні допомогти колегам по роботі

Ліз Лі також повідомляє, що історії можуть допомогти колегам відчути себе пов'язаними, в той час як багато людей все ще працюють з дому і в іншому випадку можуть відчувати себе розірваними зі своїми колегами.

Мета LinkedIn Stories не в тому, щоб ділитися тим же контентом, що і в інших мережах. Це не означає, що ви не можете поділитися фотографією своєї собаки ... але мета полягає в тому, щоб підтримувати розмови в тій же атмосфері, що і в приміщенні.

На додаток до цієї функції, редизайн також включає деякі інші оновлення. Можливості пошуку на сайті були перероблені, щоб включити нові параметри фільтрації і можливість знаходити онлайн-курси та інший контент з основного інструменту пошуку.

Рекомендуємо: На Microsoft LinkedIn Подали До Суду За Порушення Конфіденційності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version