Home Новини сучасних технологій Microsoft Launcher отримує оновлені піктограми програм і не тільки

Microsoft Launcher отримує оновлені піктограми програм і не тільки

0

Сьогодні, Microsoft Launcher отримує оновлені піктограми програм і не тільки. Сьогодні команія випустила нове оновлення для Microsoft Launcher для користувачів Android. Нове оновлення покращує макет папок і підтримку жестів, а також оновлює піктограми програм та шрифт. Ось повний журнал змін для оновлення:

Microsoft Launcher отримує оновлені піктограми програм і не тільки
  • Оновлені значки та шрифт програми
  • Покращена підтримка макета папок і підтримки жестів
  • Покращена продуктивність
  • Вирішено відомі помилки

Microsoft активно розробляє Microsoft Launcher для пристроїв Android і попередньо встановила його на новий Surface Duo від Microsoft. Нещодавно компанія випустила оновлення версії 6 для пристроїв Android, яке принесло Персоналізовані новини, Настроювані значки, Пейзажний режим тощо. Минулого року Microsoft також додала підтримку темного режиму до бета-версії Microsoft Launcher, і вона була розповсюджена для користувачів Android на початку цього року разом із оновленням версії 6.

Якщо ви ще не пробували Microsoft Launcher, ви можете завантажити його з Google Play Store. Останнє оновлення Launcher додало програму до версії 6.2.200706.89878 і доступне для завантаження в Play Store.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version