Home Новини сучасних технологій Motorola представила антикризовий флагманський смартфон

Motorola представила антикризовий флагманський смартфон

0

Компанія Motorola представила антикризовий флагманський смартфон – Edge S. Особливістю смартфона, окрім бюджетності, також є нова SoC Snapdragon 870.

Згідно офіційної інформації, смартфон отримав 6,79 -дюймовий екран з частотою оновлення 90Гц. Також він отримав 6Гб оперативної пам’яті в парі з 128 Гб внутрішньої пам’яті. Такий набір характеристик буде коштувати близько 8 тис. грн.

Motorola представила антикризовий флагманський смартфон

Якщо ж купляти смартфон в комплектації з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб внутрішньої пам’яті, то вартість буде трохи вищою і складатиме близько 11 тис. грн., а версія 8Гб оперативної + 256 ГБ внутрішньої пам’яті коштуватиме близько 13 тис. грн.

Смартфон отримав квадрокамеру з основною на 64Мп + ультраширококутна на 16Мп + макрокамера на 2Мп + ToF. Фронтальна камера отримала два датчика — 16Мп + 8Мп. Автономність смартфона також буде на рівні, оскільки живиться Edge S від акумулятора на 5000 мАг.

Motorola Edge S підтримує мережу п’ятого покоління (5G). Дата початку продажу в Україні поки невідома.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version