Home Новини сучасних технологій На Xiaomi Youpin представлено нові навушники

На Xiaomi Youpin представлено нові навушники

0

Сьогодні на Xiaomi Youpin представлено нові навушники від партнера Xiaomi – Baseus. Навушники отримали назву Baseus Encok W04 Pro TWS.

Конструкція навушників повинна бути зручною для використання і не подразнювати вушні раковини. Також вони отримали чіп подвійної обробки, за допомогою якого сигнал передається зразу на два навушника.

Відомо, що навушники оснащені Bluetooth 5.0, що зменшує витрати сигналу, спричинені смугою частот 2,4ГГц. Швидкість передачі даних може сягати 24Мбіт/с. На відстані 10 м від смартфона, або ж іншого передавача, звук буде якісним.

Навушники також отримали вбудовану кнопку, за допомогою якої можна можна відтворювати або призупиняти відтворення аудіо.
Baseus Encok W04 Pro також отримали кейс на 400мАг, який дозволить заряджати гарнітуру 4 рази. Автономність (з кейсом) складає в середньому 20 год.

Навушники доступні в декількох кольорах: білий, рожевий, сірий та чорний. Доступні дві версії: стандартна та Pro. Ціна від 22 доларів за стандартні і 26 доларів за Pro.

Рекомендуємо: Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 отримав європейську ціну.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version