Реклама

Наддовга відеокарта для фанатів LEGO – Galax GeForce RTX 3090

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Наддовга відеокарта для фанатів LEGO – Galax GeForce RTX 3090 Gamer. Компанія Galax представила одну з найбільш незвичайних відеокарт серед GeForce RTX 3090. Модель GeForce RTX 3090 Gamer сподобається фанатам конструктора LEGO.

Наддовга відеокарта для фанатів LEGO - Galax GeForce RTX 3090

Як можна бачити, в оформленні кожуха системи охолодження використовується дизайн LEGO, але при цьому неясно, чи сумісні контакти з легендарним конструктором. Якщо так, то фанати LEGO можуть розміщувати на відеокарті улюблені фігурки.

Що стосується самого прискорювача, його параметрів немає, але можна відзначити дуже велику довжину, пару восьмиконтактних роз'ємів живлення і дуже значний кулер, через якого карта займає три слота розширення.

Більш того, джерело стверджує, що довжина адаптера - 340 мм! І це, ймовірно, найдовша з актуальних споживчих відеокарт, і неясно, чи була коли-небудь випущена 3D-карта довше 340 мм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо чотири переваги безконтактних банківських карт

Якщо ви активно користуєтеся банківською карткою, то з високою ймовірністю могли звернути увагу на те, що зараз багато хто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -