Home Новини сучасних технологій Надшвидка передача великих файлів вже доступна на смартфонах Huawei P30 і P30...

Надшвидка передача великих файлів вже доступна на смартфонах Huawei P30 і P30 Pro

0

Компанія Huawei випустила значуще оновлення програмного забезпечення для користувачів флагманських смартфонів минулого року. Як стало відомо, Надшвидка передача великих файлів вже доступна на смартфонах Huawei P30 і P30 Pro.

Поки апдейт доступний у вигляді чергової бета-версії EMUI 11 в Китаї. Збірка під номером 11.0.0.128 приносить пару нових функцій, а також оптимізацію в роботі екрану.

Ця прошивка підтримує швидкісну передачу великих файлів - розміром до 400 ГБ зі швидкістю до 305 Мбіт / с. Ще одне нововведення - додаткові динамічні анімовані ефекти. Функція дебютувала з запуском флагманської серії смартфонів Huawei Mate 40 в жовтні. Днями подібне оновлення отримали Huawei P40 і Mate 30.

Нагадаємо, китайські користувачі Huawei P30 і P30 Pro отримали стабільну EMUI 11 в грудні, а в ряді інших регіонів поки ведеться бета-тестування.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version