Home Новини сучасних технологій Найдешевший флагман Redmi отримав відчутні покращення

Найдешевший флагман Redmi отримав відчутні покращення

0
Найдешевший флагман Redmi отримав відчутні покращення

У жовтні Xiaomi представила смартфон Redmi K30S Extreme Commemorative Edition, який продовжує користуватися величезним попитом. Сьогодні надійшла інфомрація, що найдешевший флагман Redmi отримав відчутні покращення. Компанія випустила велике оновлення MIUI 12 для Redmi K30S Extreme Commemorative Edition.

Розробники оптимізували роботу операційної системи, поліпшили роботу системи вібрації. Крім цього, в оновлення включені останнє оновлення системи безпеки від Google, оптимізація продуктивності в іграх і енергоспоживання при використанні Wi-Fi.

Смартфон Redmi K30S Extreme Commemorative Edition отримав однокристальну систему Snapdragon 865, акумулятор ємністю 5000 мА • год, швидку пам’ять LPDDR 5 і UFS 3.1. Крім того, Redmi K30S Extreme Commemorative Edition отримав РК-екран з частотою оновлення зображення 144 Гц. Redmi K30S оснащений системою адаптивного регулювання частоти оновлення зображення, яке може мати 7 різних значень (від 30 до 144 Гц). Це дозволяє демонструвати максимально плавне зображення у всіх можливих сценаріях, при цьому економити заряд акумулятора.

Екран діагоналлю 6,67 дюйма має щільність 395 пікселів на дюйм, а також отвір діаметром 3,8 мм. Яскравість екрану має 4096 рівнів. Крім того, Redmi K30S Extreme Commemorative Edition також оснащений стереодинаміками, підтримує Wi-Fi 6 і двухрежимний 5G, швидку зарядку потужністю 33 Вт і повністю заряджається за 59 хвилин. В основній камері встановлено 64-мегапіксельний датчик зображення Sony.

У Китаї версія з 8/128 ГБ пам'яті оцінена в 340 доларів, що робить Redmi K30S Extreme Commemorative Edition найдешевшим справжнім флагманом на ринку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version