Home Новини сучасних технологій Найпотужніший флагманський Android – смартфон 2021 року розпродають задешево

Найпотужніший флагманський Android – смартфон 2021 року розпродають задешево

0

Кожного року, відомі виробники смартфонів представляють нові флагманські смартфони, вартість яких просто неймовірна, а якщо точніше, то вона часто перевищує 1000 дол (27 000 грн). Заперечувати ніхто не буде, ці смартфони виходять справді потужними і високоякісними, але багато хто просто не в змозі дозволити собі смартфон за такі шалені гроші. Сьогодні ж стало відомо, що найпотужніший флагманський Android-смартфон 2021 року розпродають задешево. Мова йде про найпотужніший смартфон компанії Realme – GT.

Шалений розпродаж Realme GT розпочався сьогодні на Aliexpress і триватиме до 27 червня. Для українців смартфон пропонується за 11 000 грн з безкоштовною доставкою в Україну. Також можна придбати 1 рік гарантії від виробника за 500 грн. Якщо ви оформите замовлення сьогодні, то смартфон варто очікувати близько 15-16 липня. Тепер про характеристики смартфона.

Оскільки це флагманський смартфон, то й процесор в нього відповідний - Snapdragon 888, який працює в парі з 8 / 12 Гб оперативної та 128 / 256 Гб внутрішньої пам'яті. В рейтингу AnTuTu він почесно посів місце найкращого смартфона, набравши 822 тис. балів (на цю тему в Realme були деякі проблеми). Смартфон також отримав великий 6,43-дюймовий SuperAMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної системи камер з основною 64 Мп, додатковими 8 Мп + 2 Мп та фронтальною 26 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт. Також він отримав Dolby Atmos, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 (A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive), GPS, NFC, два слота Nano SIM і USB Type-C.

В цілому, це найвигідніший флагман, який тільки зараз доступний і це навіть враховуючи його вартість, за якою він буде продаватися в українських інтернет-магазинах (близько 19 тис грн).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version