Home Новини сучасних технологій Наступний флагманський смартфон Samsung запозичить корисну функцію Apple iPhone 12

Наступний флагманський смартфон Samsung запозичить корисну функцію Apple iPhone 12

0

Сьогодні надійшла інформація, що наступний флагман Samsung запозичить корисну функцію Apple iPhone 12. Майбутній смартфон Galaxy може мати нову технологію стабілізації, якої ще не можна побачити на пристроях Android.

Більшість телефонів використовують оптичну стабілізацію зображення (OIS) для забезпечення більш стабільного відео. OIS дозволяє об’єктиву обертатись у своєму корпусі, щоб відмінити вібрації від хитких рук, вітру або чогось іншого, що рухає ваш телефон. Хоча більшість “справжніх” камер все ще використовують цю форму OIS, існує також ще кращий вид, який можна знайти на висококласних камерах.

Стабілізація зсуву датчика рухається навколо самого датчика зображення, а не лінзи. Це складніше і, без сумніву, дорого, ніж те, до чого ми звикли, але стабілізація, яку він забезпечує, не має собі рівних. Apple була першою компанією, яка представила цю технологію у світі смартфонів, включивши її в iPhone 12 Pro Max.

Galaxy Club повідомляє, що Samsung може перенести сенсорний зсув на майбутній пристрій Galaxy, але немає можливості дізнатися, який це буде телефон. Ходять чутки, що Samsung об’єднується з Olympus для серії S22, і саме Olympus започаткував зсув датчиків у дзеркальних фотокамерах на початку 2010-х. Якщо ці звіти відповідають дійсності, можливо, це буде телефон для використання OIS із зміщенням сенсора.

На якому б телефоні ми не бачили це, у співпраці з Olympus чи ні, я з нетерпінням чекаю дізнатися, що Samsung має намір робити з цим обладнанням.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version