Home Новини сучасних технологій Названо 10 месенджерів, якими можна замінити WhatsApp

Названо 10 месенджерів, якими можна замінити WhatsApp

0

Якщо ви активно використовуєте / використовували месенджер WhatsApp, але в зв’язку з останніми подіями, які пов’язані з новою політикою конфіденційності, ви маєте бажання його замінити, то сьогодні ми назвемо 10 месенджерів, якими можна замінити WhatsApp.

Telegram

Багатофункціональний месенджер, який практично перетворився в соціальну мережу з всіма її перевагами та з відсутністю критичних недоліків. В Telegram можна відправляти як текстові повідомлення, так і аудіо, відео та різноманітні документи. Всі особисті чати захищені наскрізним шифруванням. Месенджер доступний як для смартфонів, так і для десктопної версії.

Viber

В даному випадку, про месенджер Viber не можна було забути. В нашому особистому рейтингу він займає друге місце тільки через те, що Telegram для нас більш зручний. В загальному, Viber отримав майже той самий функціонал, що й Telegram. Чати також захищені наскрізним шифрування. Доступні як звичайні дзвінки між користувачами Viber, так і відеозв’язок. Гідна альтернатива WhatsApp.

Signal

Заслужено займає третє місце в нашому рейтингу. Шифрування, яке було розроблене Signal, використовується у WhatsApp і Facebook Messenger, що дійсно ставить його в рейтингу на високу позицію. Месенджер Signal орієнтований на максимальний рівень захищеності і його функціонал відповідає цьому. В месенджері доступне самовидалення повідомлень та доступний захист екрану від скріншотів переписок. Надійний месенджер, який користується надзвичайною популярністю останнім часом.

Discord

За Discord також не можна було забути. Він інтегрується із соцмережами, ігровими платформами та популярними сервісами. Також можна створювати групові чати з невеликою кількістю учасників, а точніше з 10-ма.

Snapchat

Також непоганий месенджер. Конфіденційність також на рівні. Доступні функції автовидалення повідомлень через заданий час. Також в Snapchat можна налаштувати функцію, яка повідомляє вас, якщо ваш співрозмовник спробує зробити скріншот.

Skype

Skype і тут все сказано. З нього розпочалася епоха відеозв’язку. Останім часом він дещо втратив популярність, але всерівно залишається актуальним в наш час. Доступні як відеодзвінки, так і аудіо, і текстові повідомлення.

Bridgefy

Також непоганий варіант месенджера, особливо для тих, хто проживає в місцях, де поганий зв’язок. В цьому месенджері можна створювати з’єднання за допомогою Bluetooth або Wi-Fi. Він орієнтований на переписку між людьми, які знаходяться на невеликих відстанях між собою.

LINE

Відносно новий месенджер, в якому доступна установка паролів на месенджер та непогана фільтрація вхідних повідомлень (спам). Месенджер непоганий, але не підійде всім.

Kik

В рейтинг він потрапив тільки через те, що в ньому можна реєструватися без прив’язки номера телефону, а тільки за допомогою електронної адреси. Після реєстрації вам надають унікальний ідентифікатор. Як і у всіх месенджерах, в Kik доступний весь стандартний функціонал.

Keybase

Функціонал дещо схожий до Signal. Також доступне наскрізне шифрування і заборонені скріншоти чатів. Більше підійде для тих людей, які вибирають конфіденційність вище зручності.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version