Home Новини сучасних технологій Названо 11 найкращих смартфонів 5G у 2021 році

Названо 11 найкращих смартфонів 5G у 2021 році

0

Найкращі телефони 5G готові скористатися перевагами мереж 5G , які розширюються по всьому світі з 2019 року. Коли Apple приєднується до інших виробників телефонів у пропонуванні пристроїв, готових до 5G, 5G здається реальнішим, ніж будь-коли в 2021 році.

Тож зараз настав час переконатись, що ваш наступний смартфон може підключитися до 5G? Ви, звичайно, можете насолоджуватися надзвичайною швидкістю, але лише в місцях із покриттям 5G. Знову ж таки, наші улюблені телефони 5G пропонують більше, ніж просто швидше завантаження. Тому зараз, буде названо 11 найкращих смартфонів 5G у 2021 році.

1. iPhone 12 Pro Max

У iPhone 12 Pro Max не просто найбільше 5G діапазонів будь-якого телефону. Ви зможете насолоджуватися цією швидкістю довгий час завдяки великій батареї цього телефону. Насправді iPhone 12 Pro Max протримався майже 11 годин під час нашого тестування батареї для веб-серфінгу протягом 5G. Режим Smart Data від Apple також може допомогти вам заощадити трохи акумулятора, оскільки він може автоматично перемикатися між 5G та 4G, коли ви виконуєте менш інтенсивні завдання (наприклад, потокову музику з вимкненим екраном.) Це найкращий 5G-телефон, який ви можете придбати. 

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

Лінійка Samsung Galaxy S21 є першою, яка оснащена новою системою Snapdragon 888 на чіпі Qualcomm, а це означає, що будь-який з трьох нових телефонів - Galaxy S21 , Galaxy S21 Plus і Galaxy S21 Ultra - підтримує кожну доступну мережу 5G в країнах, де вона вже доступна. Ми віддаємо перевагу Galaxy S21 Ultra не лише тому, що він дешевший за минулорічну модель S20, а тому, що він також довго працює на заряді.

3. iPhone 12 Pro

Apple заявляє, що в свої новітні моделі iPhone, такі як iPhone 12 Pro, додали більше діапазонів 5G, ніж будь-який інший смартфон. Це дозволяє iPhone працювати з 5G у більшості місць, незалежно від того, яку мережу 5G побудував стільниковий оператор. І це також має дозволити iPhone 12 Pro отримати найкращі можливості 5G в майбутньому, що робить це чудовим варіантом, якщо ви шукаєте телефон 5G.

Підключення 5G має свою ціну, а iPhone 12 Pro вражає час автономної роботи, коли підключається до швидшої мережі. (Коли ми вимкнули 5G, iPhone 12 витримав майже на 90 хвилин довше на нашому тесті акумулятора.) Але Apple додала ряд інших функцій, які роблять цей дуже привабливий телефон 5G, від потужного процесора A14, який перевершує будь-який чіпсет, знайдений у телефон Android на чудовий 6,1-дюймовий OLED-екран.

4. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

На даний момент Galaxy Note 20 Ultra є найбільш універсальним телефоном Samsung з великим екраном, і це включає підкючення до 5G. Цей 6,9-дюймовий фаблет працює з усіма доступними мережами 5G, а його динамічний 120 Гц дисплей регулює частоту оновлення, щоб збільшити час автономної роботи, забезпечуючи при цьому плавнішу прокрутку та захоплюючі ігри.

5. iPhone 12 mini

Телефон 5G не повинен бути величезним, щоб розміщувати всі антени, необхідні для підключення вас до мережі наступного покоління. IPhone 12 mini має компактну 5,4-дюймову OLED-панель, і хоча сам телефон насправді менше, ніж iPhone SE від Apple, він все одно може підключатися до будь-якого типу мережі 5G.

Ви отримаєте провідний в класі процесор A14 Bionic від Apple з iPhone 12 mini, а також ті самі налаштування камери, що і в iPhone 12. Це означає, що ви можете очікувати чудових знімків від найменшого iPhone Apple. 

6. iPhone 12

Як і у випадку з iPhone 12 Pro, підключення 5G створює більше навантаження для акумулятора iPhone 12, як ми бачили, коли ми вимикали 5G і спостерігали, як час тестування батареї майже на дві години покращився. IPhone 12 оснащений інтелектуальним режимом передачі даних для інтелектуального перемикання між LTE та 5G залежно від того, чи справді пристрій потребує додаткової швидкості.

7. OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro був фантастичним телефоном для Android, коли він прибув минулого року. Але для цілей 5G OnePlus 8 Pro є більш обмеженим, ніж деякі конкуренти. 

Що ще більш важливо, OnePlus 8 працює лише в мережах 5G на базі до 6 Гц. Це означає, що він не може виграти від вищих швидкостей 5G на основі mmWave. 

Якщо OnePlus 8 Pro сумісний з вашим оператором, ви отримаєте телефон із яскравим і плавним 120 Гц екраном, дуже хорошу квадрокамеру та велику швидкість зарядки.  Тим не менш, можливо, ви захочете зупинити покупку, оскільки OnePlus 9 повинен дебютувати 23 березня, і він також матиме можливості 5G.

8. Samsung Galaxy S21 Plus

Замінивши Galaxy S20 Plus, з’явився Galaxy S21 Plus, який здивував усіх. Це великий, красивий телефон із чудовим 120 Гц дисплеєм та найкращим процесором Qualcomm на сьогодні, Snapdragon 888.

Як телефон 5G, у вас є найновіший 5G-модем Qualcomm X60, і ви можете отримати доступ до будь-яких смуг 5G, які вам потрібні. 

Якщо ви хочете мати менший телефон, звичайний Galaxy S21 також буде чудовим вибором. В основному це Galaxy S21 Plus у більш компактній рамці. 

9. OnePlus Nord N10 5G

Нехай той факт, що OnePlus Nord N10 5G не такий потужний, як оригінальний OnePlus Nord, не відмовляє вас розглядати цей недорогий телефон 5G. N10 5G - перша модель у новій бюджетній лінійці OnePlus Nord, який пропонує гідну продуктивність для телефону на базі Snapdragon 690 та видатний час автономної роботи, який пройшов майже 12 годин на нашому тесті акумулятора. Телефон також швидко заряджається завдяки технології Warp Charge 30T від OnePlus. І екран має частоту оновлення 90 Гц - функція, яка зазвичай зарезервована для набагато дорожчих телефонів.

10. Samsung Galaxy S20 FE

Якщо ви хочете підключити 5G і дешевший телефон Samsung, тепер у вас є варіанти. Цей телефон має той самий чіпсет Snapdragon 865, який Samsung використовує у всіх своїх моделях Galaxy S20, і він може похвалитися OLED-екраном із швидкою частотою оновлення 120 Гц.

Ви оціните цей широкий, захоплюючий 6,5-дюймовий дисплей і той факт, що Galaxy S20 FE сумісний з усіма видами мереж 5G.

11. Google Pixel 4a 5G

Настільки ж надійним 5G-телефоном, як і Pixel 5, Pixel 4a 5G настільки ж гарний. Ні, ви не отримуєте частоту оновлення 90 Гц на дисплеї Pixel 5, але для таких функцій, як важливі камери, Pixel 4a 5G відповідає флагману Google.

Камери Pixel 4a 5G точно такі ж, як 12-мегапіксельний основний знімач та 16-мегапіксельний надширококутний об'єктив, знайдені на Pixel 5. Ще краще, програмне забезпечення теж те саме, тому ви отримаєте функції програмного забезпечення на основі штучного інтелекту, які встановлюють Google телефони.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version