Home Новини сучасних технологій Названо 3 бюджетні смартфони, що мають AMOLED дисплей

Названо 3 бюджетні смартфони, що мають AMOLED дисплей

0

В наш час існує дуже багато видів матриць, від дешевих до дорогих. Одні вражають довгим ресурсом роботи, інші якістю картинки. В цій добірці ми розглянемо телефони з AMOLED дисплеями, що мають дуже гарну кольоропередачу.

Vivo V17 Neo

Названо 3 бюджетні смартфони, що мають AMOLED дисплей

Цікавий телефон, але має велику ціну, як для таких комплектуючих. Не зрозуміло через що такий цінник, тому що за такі гроші можна взяти той же Samsung, що має майже однакове “залізо”, а то й краще. Тому рекомендую дивитися в бік нище перерахованих. Так що ж в ньому є? В Vivo V17 Neo встановлений Super AMOLED дисплей на 6,38 дюймів, який видає зображення розміром 1080 на 2340. Також стоїть відомий NFC модуль, щоб робити безконтактні оплати. Процесор в цьому смартфоні такий, як і в Galaxy A31, тобто Helio P65. Внутрішня пам’ять об’ємом 128 Гб, а оперативна на 6 Гб. Акумулятор в ньому на 4500 мАг, що досить тривалий час тримає заряд.

Цікаво: Названо найкращі смартфони за свою ціну в 2021 році.

Samsung Galaxy A31

Цей бюджетний смартфон з класними комплектуючими, в якому також присутній NFC модуль. В ньому встановлений Super AMOLED дисплей на 6,4 дюйми, що має розширення 1080 на 2400. До речі, компанія Samsung майже завжди ставила і ставить на свої телефони AMOLED екрани. В Galaxy A31 стоїть процесор Helio P65, що набрав 183 тисячі балів у тесті AnTuTu. Внутрішня пам’ять об’ємом 64 Гб, а оперативна 4 Гб. Головна камера в ньому на 48 Мп і ще є додаткові. Акумулятор в цьому телефоні на 5000 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 15 Вт. Завдяки його об’єму смартфон тримає дуже довго заряд, що є справді великим плюсом.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони 2021 року, які вам довго пропрацюють.

HONOR 30i

Це досить не дорогий і якісний смартфон, що навіть має модуль NFC. В ньому є дуже багато функцій, а комплектуючі дають не погану автономність. В Honor 30i встановлений OLED дисплей на 6,3 дюйми, який видає зображення розміром 1080 на 2400. Також має більш-менш хороший процесор HiSilicon Kirin 710F. Він набрав 190 тисяч балів у тесті AnTuTu, який перевіряє потужність процесорів. Внутрішня пам’ять на 128 Гб, а оперативна на 4 Гб, чого хватить для багатьох задач. Основна камера в ньому на 48 Мп, що дозволяє робити красиві та чіткі фото. В Honor 30i також встановлений акумулятор об’ємом 4000 мАг, який підтримує швидку зарядку.

Цікаво: 4 найкращих бюджетних моделей смартфонів з достатнім набором необхідних функцій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version