Home Новини сучасних технологій Названо 3 найкращі та надійні кнопкові телефони 2022 року з камерою та...

Названо 3 найкращі та надійні кнопкові телефони 2022 року з камерою та 2 сім-картами

0

У час новітніх технологій, ми звикли користуватись смартфонами у повсякденному житті, і це цілком логічно. Але є категорія людей, які досі не можуть відмовитись від кнопкових телефонів. Це можуть бути люди похилого віку, або ж і молоді люди, яким для роботи достатньо самого простого телефона. Саме тому, багато компаній продовжують випускати нові кнопкові телефони. Про три такі телефони ми сьогодні і поговоримо, а саме назвемо три кнопкові телефони, які варто придбати у 2022 році. Ці телефони отримали підтримку двох сім-карт, камери та виділяються надійністю. Мова йде про Nokia 230 Dual Sim, Alcatel 2003D та BQ 1851 Respect. Тепер детальніше.

Цікаво: Названо зручний смартфон від Nokia, який краще і дешевше за смартфони Xiaomi.

Nokia 230 Dual Sim, як зрозуміло із назви, отримала підтримку двох сім-карт. Дисплей тут розміром 2,8 дюйма. Вирізняється дана модель від інших наявністю таких функцій, як можливість виходу в мережу інтернет, наявність браузера Opera Mini, а також підтримка таких соціальних мереж, як Twitter та Facebook. Отримав телефон і дві камери, основну та фронтальну, обидві по 2 Мп. Ємність батареї 1200 мАг. Щодо ціни, то на даний момент, вона становить близько 2200 грн.

Наступна модель - Alcatel 2003D. Даний телефон отримав екран TN з роздільною здатністю 240х320 пікселів. Дисплей розміром 2,4 дюйма. Камера тут лише основна і всього 0,3 Мп. Звісно, очікувати за 650 грн чогось більшого не варто. Але із основними задачами телефон справляється чудово, підтримує дві сім-карти і забезпечує стабільний зв’язок. Ємність акумулятора тут 970 мАг.

Цікаво: Nokia анонсували нові смартфони з лінійки G та С.

Останній варіант кнопкового телефону для користування у 2022 році - BQ 1851 Respect. Він є найдешевшим в сьогоднішній підбірці, так як його ціна становить близько 550 грн. Отримав телефон екран розміром 1,77 дюйма з роздільною здатністю 160х128 пікселів. Камера тут лише основна (0,08 Мп), є підтримка Bluetooth, а також GSM. Також є додатково кнопка екстреного виклику та ліхтарик. Ємність акумулятора – 1000 мАг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version