Home Новини сучасних технологій Названо 3 смартфони з камерою на 108 мегапікселів, дешевше 10 000 грн

Названо 3 смартфони з камерою на 108 мегапікселів, дешевше 10 000 грн

0

Виробники смартфонів презентують нові смартфони практично кожного дня і в більшості випадків вони всі схожі між собою, але минулого року компанія Samsung виділилася, оскільки презентувала свій перший смартфон (Samsung Galaxy S20 Ultra) з 108 Мп камерою. Якщо говорити про цифри, то такий сенсор ще не пропонував ніхто, тому це було родзинкою цього смартфона. Єдиним недоліком смартфона з 108 Мп камерою стала його дороговизна, але зараз, в 2021 році, придбати смартфон з такою камерою вже не так дорого. Саме тому, сьогодні буде названо 3 смартфони з камерою на 108 мегапікселів і дешевше 10 000 грн.

Realme 8 Pro

Названо 3 смартфони з камерою на 108 мегапікселів, дешевше 10 000 грн

Розпочинає нашу підбірку смартфонів компанія Realme і їхній смартфон 8 Pro. Даний смартфон користується шаленою популярністю не тільки через камеру, а ще й через те, що він ще й доступний. Серед його особливостей варто назвати цілком компактний (по сьогоднішніх стандартах) 6,4-дюймовий AMOLED дисплей з частотою оновлення 60 Гц та роздільною здатністю Full HD+.

Рекомендуємо: Названо 2 бюджетні смартфони, які рекомендуються до покупки в 2021 році.

Працює смартфон від процесора Qualcomm Snapdragon 720G, та отримав 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті. Realme 8 Pro отримав квадрокамеру з основною 108 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Автономність смартфона на досить нормальному рівні, як для 2021 року, оскільки живиться він від акумулятора 4500 мАг.

Серед недоліків цього смартфона можна назвати відсутність стереодинаміків та додаткові камери смартфона (2 Мп + 2 Мп), які можна вважати зайвими.

Смартфон Realme 8 Pro можна придбати за 8500+ грн. і якщо він вас зацікавив, то за цим посиланням можете придбати його вигідно.

Redmi Note 10 Pro

Смартфон Redmi Note 10 Pro було презентовано ще на початку цього року і швидко завоював увагу всіх потенційних покупців саме своїми характеристиками. Для прикладу, Redmi Note 10 Pro отримав великий 6,67-дюймовий AMOLED дисплей з розширенням FullHD + та частотою оновлення 120 Гц. Працює смартфон від процесора Snapdragon 732G в парі з 8 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті. З автономністю в смартфона також не виникне проблем, оскільки він живиться від акумулятора 5020 мАг, що дозволить користуватися смартфоном більше, ніж 1 добу.

Цікаво: Названо 4 бюджетні смартфони, які здивують своєю швидкістю роботи.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 108 Мп та додатковими 8 Мп + 5 Мп + 2 Мп. Також варто відмітити стереозвук, який буде радувати всіх любителів музики.

Хоча в цього смартфона й багато переваг, він не позбавлений недоліків, серед яких варто відмітити саме проблеми з датчиком наближення, хоча з цією проблемою стикалися практично всі власники останніх моделей смартфонів Xiaomi.

Смартфон Redmi Note 10 Pro в будь-якому випадку вигідна покупка, тому за цим посиланням його можна придбати.

Infinix Zero X Pro

Черговий смартфон, який однозначно вартий вашої уваги. Хоча компанія Infinix ще не настільки відома, як Xiaomi, але від цього вони смартфони не роблять гіршими, але вони суттєво дешевше.

Що ж особливого в цьому смартфоні? Глянемо на його характеристики.
Смартфон Infinix Zero X Pro отримав великий 6,67-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц. Працює смартфон від процесора MediaTek Helio G95 в парі з 8 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті, що досить непогано.

Цікаво: Названо 4 смартфони, які будуть актуальні у майбутньому завдяки своїм перевагам.

Стосовно інших характеристик, то Zero X Pro отримав потрійну камеру з основною 108 Мп та додатковими 8 Мп + 8 Мп. Автономність в цього смартфона дещо гірша, ніж в попереднього смартфона, оскільки живиться він від акумулятора 4500 мАг.

Зараз про недоліки цього смартфона. В нього їх не так багато, але вони все рівно присутні. Найбільше відчутна відсутність NFC. Також для багатьох може стати проблемою те, що бренд маловідомий.

Даний смартфон, на даний момент, можна вважати ексклюзивним і знайти його досить важко, але за цим посиланням можна залишити заявку на нього.

Також нещодавно було названо 3 оптимальні та недорогі смартфони з потужним акумулятором.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version