Реклама

Названо 3 вигідні смартфони, які будуть актуальні кілька років

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні декілька років набирає обертів тенденція, коли виробники смартфонів завершують підтримку своїх пристроїв протягом 2-3 років. Фактично, все звелося до того, що виробники вимагають від нас оновлювати свої пристрої щонайменше один раз в 3-4 роки, а краще частіше. З сторони прибутку, їм вигідно продавати велику кількість смартфонів щорічно. З сторони покупців, це не вигідне вкладання коштів, оскільки смартфони коштують досить дорого (більш-менш потужні), а термін їхньої комфортної експлуатації дуже короткий. Якщо ви все-таки вирішили собі придбати новий смартфон і хочете щоб він відпрацював щонайменше 3-4 роки, то зараз буде названо 3 вигідні смартфони, які будуть актуальні кілька років.

Realme 6 Pro

Можливо це і виглядає дивним, але в трійку смартфонів, які відпрацюють вам ще декілька років потрапляє смартфон Realme 6 Pro. Хоча цей смартфон і вийшов більше року тому, він все рівно залишається актуальним і навіть відслужить довше, ніж останні смартфони Realme (7 і 8 серії).

Цей смартфон отримав великий 6,6-дюймовий IPS екран з частотою оновлення 90 Гц. Працює смартфон на Snapdragon 720G в парі з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам'яті. Хоча це і не найновіший процесор, але він цілком актуальний під сьогоднішні реалії і буде справлятися з поставленими задачами дуже навіть добре. Стосовно камер, то він отримав квадрокамеру з основною 64 Мп та додатковими 12 Мп (телеоб'єктив) + 8 Мп (ультраширококутний) + 2 Мп (макрооб'єктив). Живиться смартфон від акумулятора 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки 30 Вт. Придбати такий смартфон можна за 8000 грн.

Poco X3 Pro

В даному випадку обійтися без компанії Xiaomi та їхнього суббренда Poco не вийшло, оскільки їхній останній смартфон X3 Pro вийшов дійсно якісним та потужним. Стосовно характеристик, то він отримав великий 6,67-дюймовий IPS екран з частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю 2400 х 1800. Працює смартфон від процесора Snapdragon 860 в парі з 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті, яку можна розширити до 1 ТБ. Стосовно камер, то смартфон отримав квадрокамеру з основною 48 Мп та додатковими 8 Мп (ультраширококутна) + 2 Мп (макрокамера) + 2 Мп (сенсор глибини). Також він отримав фронтальну камеру 20 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Додатково варто відмітити, що Poco X3 Pro отримав стереодинаміки, захист від пилу та вологи IP53. Придбати такий смартфон можна за 7300 грн.

Samsung Galaxy A52

Ще один представник якісних та довговічних смартфонів - Galaxy A52. Хоча цей смартфон і належить до сімейства А, але від цього він не стає гіршим. Він отримав великий 6,5-дюймовий дисплей Super AMOLED з частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю 2400 х 1080. Працює смартфон на процесорі Snapdragon 720G в парі з 4 Гб оперативної (також можливий варіант із 6 Гб) та 128 Гб внутрішньої пам'яті, яку можна розширити до 1 ТБ. Також він отримав квадрокамеру з основною 64 Мп та додатковими 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп. Фронтальна камера 32 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 15 Вт. Придбати такий смартфон можна за 10 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, почему украинские операторы мобильной связи запрещают бесплатную раздачу интернета

Стаття доступна українською...В Украине ведущие операторы мобильной связи предлагают большой выбор тарифных планов, включающих большое количество мин, смс и...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -