Реклама

Названо 4 непогані смартфони, які можна придбати з малим бюджетом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно сьогоднішній матеріал більше підійде для тих, кого не цікавлять потужні смартфони за шалені суми і просто хто хоче придбати собі недорогий смартфон. Також сьогоднішня підбірка підійде для тих, хто хоче собі придбати смартфон про запас, або ж додатковий (для роботи) смартфон. В цілому, бюджетні смартфони, які були випущені в 2020 – 2021 році не можна назвати поганими, оскільки вони отримують цілком адекватні характеристики, які дозволять комфортно користуватися ними і не обмежувати себе в можливостях. Так ось, якщо вас цікавлять саме такі смартфони, то зараз буде названо 4 непогані смартфони, які можна придбати з малим бюджетом.

Realme C21

Першим в нашому рейтингу опинився смартфон Realme C21, який вважається одним із найкращих в бюджетному сегменті. Цей смартфон отримав 6,51-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів та працює від процесора MediaTek Helio G35 в парі з 2 ГБ (або 4 ГБ) оперативної пам'яті та 32 ГБ (або 64 ГБ) внутрішньої пам'яті. Стосовно фотоможливостей смартфона, то він оснащений потрійною системою камер, де основна 12 Мп та інші 2 Мп + 2 Мп. Фронтальна камера представлена 5-мегапіксельною.

Враховуючи те, що це бюджетний смартфон, то й акумулятор в нього досить об’ємний - 5000 мАг. Крім акумулятора, цей смартфон ще й підтримує швидку зарядку і оснащений модулем NFC. Придбати цей смартфон можна за 3500 - 3700 грн.

Vsmart Joy 4

Названо 4 непогані смартфони, які можна придбати з малим бюджетом
Фото:androidphones.ru
Vsmart Joy 4

Наступним смартфоном в нашому рейтингу став Vsmart Joy 4. Цей смартфон не можна назвати найкращим в своєму ціновому сегменті, але деякі переваги в нього все рівно присутні. Для прикладу, він отримав не малий 6,53-дюймовий IPS дисплей (2340х1080) та працює від процесора Snapdragon 665 в парі з 3 ГБ (або 4 ГБ) оперативної та 64 ГБ внутрішньої пам'яті.

Стосовно камер, то смартфон оснащений квадрокамерою з основною 16 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, і фронтальною камерою 13 Мп. Як і попередній смартфон, Vsmart Joy 4 отримав "великий" акумулятор 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Також варто відмітити присутність модуля NFC. Придбати Vsmart Joy 4 можна за 5000 грн.

TECNO SPARK 5 Air

Названо 4 непогані смартфони, які можна придбати з малим бюджетом
Фото: the-geek.ru
TECNO SPARK 5 Air

Наступний представник TECNO SPARK 5 Air. Цей смартфон досить складно придбати в Україні, оскільки він був випущений раніше і вже дефіцитний. Якби не було, але цей смартфон також вартий уваги, оскільки він отримав справді великий 7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920x1080. Він працює від процесора MediaTek Helio A22 в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті.

Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг та отримав подвійну основну камеру 13 Мп + 2 Мп і фронтальну 8 Мп. З недоліків цього смартфона можна назвати малий об’єм оперативної пам’яті та відсутність модуля NFC. Придбати його можна за 2600 грн.

Xiaomi Redmi 9

Названо 4 непогані смартфони, які можна придбати з малим бюджетом
Фото: notebookcheck-ru.com
Xiaomi Redmi 9

Якщо ви думали, що ми забули про компанію Xiaomi, то ви сильно помилилися, оскільки не включити в рейтинг смартфон Xiaomi Redmi 9 було б великою помилкою.

Цей смартфон отримав 6,53-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2340x1080 пікселів. Працює він від процесора MediaTek Helio G80 в парі з 3 / 4 Гб оперативної та 32 / 64 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 13 Мп та додатковими 8 Мп + 5 Мп + 2 Мп, фронтальна - 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5020 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Також варто відмітити присутність модуля NFC. Серед недоліків можна назвати не сильно якісні камери. Придбати смартфон Redmi 9 можна за 3500 / 4000 грн.

Також нещодавно було названо 3 топові смартфони в 2021 році з бездротовою зарядкою.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чому вважається, що Android-смартфони підходять тільки малозабезпеченим

В наш час вже важко когось здивувати щодо можливостей певних гаджетів, адже кожна компанія конкурує одна з одною все...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -