Home Новини сучасних технологій Названо 4 «творчі» смартфони, які вас повинні здивувати

Названо 4 «творчі» смартфони, які вас повинні здивувати

0

Смартфони, смартфони….. Скільки б ми не говорили про них, все мало. Про стандартні смартфони інформації є багато, а як щодо незвичних смартфонів? Зараз буде названо 4 «творчі» смартфони, які вас повинні здивувати.

1. Lenovo Smart Cast

Названо 4 «творчі» смартфони, які вас повинні здивувати

Даний смартфон обладнаний лазерним проектором та інфрачервоним датчиком руху. Smart Cast має здатність проектувати зображення на будь-які гладкі поверхні, та ще й надає можливість використовувати їх як сенсор (саме за допомогою інфрачервоного датчика). Єдине, що засмучує, смартфон досі знаходиться на стадії концепту.

2. Monohm Runcible

Повністю круглий смартфон із дерев’яною задньою панеллю, на якій розташована 7 Мп камера та дисплеєм на передній стороні, із роздільною здатністю 600х600 пікселів. Загалом, даний смартфон дуже схожий на компас, та був створений для того, що б не відволікати вас від життя.

3. Vaporcade Jupiter Io4

Смартфон, який поєднується із електронною сигаретою. На верхній частині смартфона є відділ для нікотиновмісних речовин, а також функція для контролю кількості затяжок.

4. Sunpartner Technologies

Смартфон із сонячними панелями, який може як заряджатися від них, так і від штучного світла. Правда ціна на даний пристрій також вражає, як і його ідея.

Також нещодавно стало відомо, чому українці ставлять свої смартфони в холодильник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version