Реклама

Названо 5 функцій, яких дуже не вистачає у сучасних смартфонах

Останні Новини

Кожен бачить як швидко розвиваються технології. В першу чергу це помітно на смартфонах, адже ними всі користуються і постійно оновлюють. Безперечно, зараз цей пристрій замінив більшу половину техніки і продовжує це робити. Якщо у людини є смартфон, то можна обійтися без всього іншого. Але ж не дивлячись на це, залишилось ще декілька функцій, які варто було б додати для ще більшої зручності користування.

Було б дуже радісно для багатьох користувачів, якби їх смартфони мали здатність не битись. Пам'ятаєте як колись звичайний кнопковий телефон не можливо було пошкодити? Ним хоть цвяхи забивай, вбити практично неможливо. З сучасними моделями вже зовсім інша історія. Його потрібно запакувати в захисний чохол та скло і це не дасть гарантії, що ви його не розіб'єте. Рішенням цієї проблеми вже займаються декілька компаній, зокрема Nokia та Samsung. Вони замислюються над тим, щоб створювати смартфони із матеріалу графену. Його особливість в тому, що він надміцний. Якщо ідея дійсно реалізується і телефони будуть виготовлятись із нього, то жодне падіння чи пошкодження не буде страшне для такого пристрою. Тому чекаємо на невбиваємі новинки.

Цікаво: Перераховано неприємності, які можуть чекати при покупці вживаного смартфона

Швидка авторизація - ще одна функція, якої трохи не вистачає. Кожен із власників смартфонів постійно кудись заходить за допомогою логіну і пароля. Інколи це займає багато часу і дратує, тому було б добре вигадати щось швидше, ніж постійне вписування своїх даних. Наприклад, можна було б заходити на свій профіль за допомогою розпізнавання обличчя. Схожа технологія до розблокування самого смартфона. Якщо розблокувати можна за допомогою відбитку, пароля або ж обличчя, то чому з авторизацією так не зробити? Звісно, є багато нюансів по вдосконаленню технологій, щоб таке впровадити, але все можливо.

Висока автономність. Ні для кого не секрет, що які б не робили батареї для смартфону, заряд вони тримають не надто довго. Тим більше, що люди на телефоні постійно щось роблять: працюють, сидять в соцмережах, дивляться фільми, говорять, листуються. Жоден акумулятор не може справитись із такою кількістю задач. А якщо ви будете одним смартфоном користуватись пару років, то цілком можливо, що взагалі батарею треба буде замінити. Samsung вже давно почав робити експерименти, щоб виготовляти акумулятори з того ж графену, про який вже йшлось вище, але поки що немає результатів їх винаходів. Надіємось скоро ця проблема буде вирішена і нам не доведеться кругом носитись із зарядними пристроями.

Електронні сімки. Ця функція вже доступна, але далеко не у всіх телефонах. Якщо у вас нова дорога модель, то ви можете не купувати фізичну сім картку, а створити електронну. З часом ця функція буде абсолютно у всіх моделях і буде дуже зручно. Кожен зможе переключатись між операторами без купівлі картки в магазині. До речі, закордоном також не доведеться йти у салон і купувати картку їх оператора, з електронними сімками це можна зробити дистанційно в кожній країні світу.

Бездротова зарядка. "Така вже існує" - подумаєте ви, але ми говоримо про дещо зовсім інше. Справа в тому, що зараз є телефони, які під'єднуються до зарядки безпосередньо без кабеля, але сама зарядна база все одно йде із шнуром до розетки. Інновація полягатиме в тому, щоб створити абсолютно бездротові пристрої. Насправді, говорять що скоро це буде доступно і тоді телефони будуть заряджатись будь-де чуть не з повітря. Уявіть собі це чудо. Ви назавжди забудете про розряджений акумулятор.

Варто знати: Як вимкнути смартфон без кнопки вимкнення: 2 способами

Отож, скільки б нових функцій не додавали розробники в свої телефони, ми все одно будемо хотіти чогось більшого, а виробники будуть намагатись це втілити для задоволення своїх покупців та лідерства на ринку. Тому очікуємо, що через декілька років ми вже будемо користуватись абсолютно іншими смартфонами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Підсилювач для навушників – що це та для чого потрібен?

Хто чув про підсилювач? Думаємо, мало хто, якщо, звісно, Ви не музикант. Колись цей пристрій дійсно використовували лише професіонали,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -