Реклама

Названо 5 ідей пасивного доходу, якими українці рідко користуються

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ідея пасивного доходу завжди цікавила українців, але мало хто шукає підходящу ідею для себе. Пасивний дохід це завжди добре, оскільки один раз щось зробили, а дохід від цього буде надходити весь час. Можливо пасивний дохід не завжди великий, але на це він і пасивний. Так ось, якщо ви колись задумувалися про таке, то зараз буде названо 5 ідей пасивного доходу, якими українці рідко користуються.

Навчальні відео-курси

На перший погляд це може здаватися не сильно реальним, але насправді таким чином заробляє достатня кількість людей. Можна сказати навіть більше, для більшості такий дохід зміг перейти в основний.
То як розпочати навчальні відео-курси? Найперше варто згадати всі свої навички, а точніше ті, в яких ви розбираєтеся найкраще. Якщо такі у вас є, то можна сміло записувати свої перші відео-уроки. Спочатку можна рекламуватися за допомогою соціальних мереж, просити про рекламу своїх друзів, родичів і знайомих. З часом, все вийде, головне запастися терпінням і не очікувати на швидкий результат.

Написання книги

Ця ідея може бути продовженням відео-курсів. Якщо ваші навички дійсно на високому рівні, то їх можна навіть продати у вигляді книги із персональними рекомендаціями.
Також можливий варіант, що ви творча людина і з фантазією у вас нема проблем. В такому випадку, за декілька місяців можна написати книгу на ту тематику, яка вам більше цікава.
Після написання книги варто звернутися до видавництва, з яким ви будете співпрацювати і яке буде випускати вашу книгу. Якщо все піде добре, то пасивний дохід буде “капати” багато років.
Також можна продавати книгу в онлайн-магазинах, але тут прийдеться вкладати в рекламу.

Оренда майна

В даному випадку, мова йде не тільки про нерухомість, а й про транспорт, різноманітні речі, предмети декору і тому подібне. Передивіться все те, що у вас стоїть вдома “без діла” і спробуйте на цьому заробити. Здавати в оренду можна велику кількість предметів, головне знайти постійних клієнтів і поставити розумні цінники. OLX вам в допомогу.

Продаж фотографій

Якщо ви захоплюєтеся фото, то такий пасивний дохід для вас. Все що необхідно, це якісний фотоапарат і гарні фото. Далі необхідно реєструватися на фотохостингах ( Shutterstock», «Getty images» і «Adobe stock» і тому подібних), та виставляти свої фото на продаж. Дохід від такої діяльності хоч і не великий, але стабільний.

Партнерські програми

Партнерські програми підійдуть для тих, в кого є сайти, канали в телеграм, сторінка в Facebook, або ж ютуб-канал. Все що необхідно, це знайти відповідну партнерську програму і отримувати дохід від дій відвідувачів вашого ресурсу.

Пасивний дохід це завжди непоганий бонус до вашої основної заробітної плати, який можна витрачати на розвиток своєї діяльності або на себе і своїх близьких.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Как защитить свой смартфон, если вы боитесь его потерять

Стаття доступна українською...Сейчас почти все активно используют смартфоны, поскольку это очень практичное устройство да еще и многофункциональное. Именно потому,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -