Реклама

Sony буде судитися із CD Project RED через дефектну гру

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше повідомлялося про те, що Sony почала відшкодовувати гравцям PlayStation 4 вартість фантастичною рольової гри Cyberpunk 2077, а тепер же стало відомо, що успішно повернути гроші за проблемну гру змогли також користувачі Steam і власники консолей Xbox. Також сьогодні надійшла інформація, що Sony буде судитися із CD Project RED через дефектну гру.

Політика Sony з повернення грошей за покупки в PlayStation Store дозволяє вам отримати відшкодування протягом перших 14 днів. Однак, якщо ви почали завантажувати гру, ви «не маєте права на відшкодування, якщо тільки контент не є дефектним».

Користувач Reddit під ніком NotBen_2 отримав відшкодування навіть після 10 годин гри в Cyberpunk 2077. Представник служби підтримки при спілкуванні з NotBen_2 повідомив, що Sony буде судитися із CD Project RED через дефектну гру Cyberpunk 2077 з якою виникають проблеми на її консолях, а також підтвердив, що з приводу повернення грошей звертаються досить багато гравців.

У коментарях на форумах багато користувачів також підтвердили, що вони змогли повернути гроші за версією для Xbox і Steam, однак не всім пощастило. У будь-якому випадку, якщо вам не подобається стан, в якому зараз знаходиться Cyberpunk 2077, і ви не хочете чекати патчів, то можете спробувати повернути гру.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Топ найкращих відеокарт станом на 2022 рік

Уся техніка з роками стає досконалішою та відповідно дорожчою. Така ж сама історія і з комп'ютерами. Справа в тому,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -