Home Новини сучасних технологій Названо 5 особливостей смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3, які можуть вам...

Названо 5 особливостей смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3, які можуть вам не сподобатися

0

Тільки нещодавно компанія Samsung представила нові смартфони, до яких ввійшло продовження серії Z Fold, яка, відверто кажучи, вразила всіх фанатів компанії Samsung. Смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3, в цілому вийшов хорошим, із свіжим дизайном та вражаючими можливостями, але…як завжди є але. Окрім незвичного для ринку смартфонів дизайну, він має й певні недоліки, тому й буде названо 5 особливостей смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3, які можуть вам не сподобатися.

  1. Малий термін автономної роботи

Однозначно, акумулятора на 4400 мАг цілком достатньо для більшості смартфонів, але в нашому випадку, мова йде про смартфон із двома дисплеями з частотою оновлення 120 Гц. Всі вже й так знають, що 120 Гц дисплеї поїдають акумулятор дуже швидко, а тут акумулятор на 4400 мАг, та ще й 2 такі дисплеї. Тому, при покупці цього смартфона, варто подумати про швидку зарядку, потужні powerbank'и (для прикладу один з нашого рейтингу повербанків) і терпіння, оскільки заряджати цей смартфон прийдеться досить часто.

  1. Камери не найкращі

Будемо відвертими, смартфон, який коштує близько 1800 доларів просто повинен мати хороші камери. На жаль, в Samsung думають інакше і тому використовують в Galaxy Z Fold 3 такі ж камери, як і в Z Fold 2, що вже не радує. Якби в ньому використовувалися камери, як в Galaxy S21, то це був би одним із найкращих смартфонів 2021 року. Тому тим, хто бажає купити цей смартфон, не варто очікувати неймовірні фотоможливості.

  1. Захист смартфона

Компанія Samsung молодці і змогли додати повний захист смартфона від води, тобто він водонепроникний. В даному випадку все ж присутня одна проблема - відсутність захисту від пилу. На жаль, смартфон отримав ступінь захисту IPX8, а це означає, що смартфон захищений від рідин, але від пилу захист відсутній.

Тому, при покупці цього смартфона, завжди майте на увазі, що пил, пісок та інше сміття можуть легко потрапити в шарніри і завдати серйозної шкоди смартфону.

  1. Стилус S-Pen

Смартфон Galaxy Z Fold 3 отримав одне велике нововведення - підтримку S-Pen, який відібрали в Galaxy Note. Проблемою в даному випадку є те, що ви не зможете використовувати стилуси від смартфонів Galaxy S21 Ultra або Galaxy Note 20, оскільки вони просто не підійдуть. В Самсунг пішли на випередження і запропонували потенційним покупцям два стилуса (на вибір), які розроблені спеціально для Z Fold 3 - S Pen Fold Edition та S Pen Pro. Перший стилус коштує 50 доларів, а інший 100 доларів. Крім цього, вам ще й запропонують придбати спеціальний чохол для стилусів.

  1. Підекранна селфі-камера, яку видно

Щось останнім часом, з підекранними камерами не у всіх виходить все гладко. Минулого року в ZTE не вийшло, а цього року не вийшло і в Samsung, хоча їхня версія і краща за ту, яку представили конкуренти.

Проблемою цієї селфі-камери є не те, що вона робить фото поганої якості, а те, що під певним ракурсом її видно. В Samsung просто збільшили пікселі в тому місці, де розміщена камера, тобто при використанні світлої теми, камеру ви побачите.

Іншим недоліком камери є те, що вона робить лише 4 Мп фото, хоча потенціал для 16 Мп. В результаті, ви отримуєте дещо туманне фото.

Так ось, навіть не дивлячись на деякі проблемні місця в смартфоні Samsung Galaxy Z Fold 3, він все рівно залишається потужним смартфоном із незвичним дизайном. Також варто зауважити, що підійде він далеко не всім, оскільки його цінник 1800 доларів / 55 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version